Liftchallenge #100!

De titel zegt genoeg. Al 99 uitdagende challenges gingen hieraan vooraf. Iets meer dan 100 liftchallenges geleden, leerden Cornelie en ik elkaar kennen. En ruim twee jaar heb ik samen met Cornelie, Marjan en José het blog aangevoerd. Dat heb ik op een gegeven moment laten gaan, door andere bezigheden en nieuwe uitdagingen.

Maar de 100e, dat is een mijlpaal! Ik ben echt super trots op Cornelie en Marjan dat ze het met zijn tweetjes (!!!) nog steeds zo enthousiast en goed bijhouden. Met steeds weer nieuwe en trouwe deelnemers, leuke voorbeeldkaarten en mooie prijzen. Echt heel tof, meiden! Daarom vond ik het ook super leuk dat ze me vroegen met de 100e mee te doen. Tuurlijk!

Het was wel een echte uitdaging voor me, want kleurverloop moet een grote rol spelen op je kaart. Hoe je dat aanpakt mag je zelf weten. Als het maar een feestelijke kaart wordt. Het leek mij wel leuk om lekker met inktjes aan de slag te gaan.


De uitdaging
Maak een feestelijke kaart, waarop je kleurverloop een grote rol laat spelen. 
Het kleurverloop in feestelijke tinten mag met inkt, waterverf of met papier gemaakt worden, maar moet wel echt een groot gedeelte van de kaart beslaan. 

Deze kaart dient slechts ter inspiratie, dus laat je fantasie zijn gang gaan! 


Met deze kaart van Francine Vuilleme erbij ben ik aan het smeren geslagen. met mijn distress-inkt die ik al jaaaaaren in de kast heb liggen, maar bijna nooit aanraak. Wilde er natuurlijk wel een persoonlijke draai aan geven. Dus besloot ik 100 op de kaart te verwerken :)


Doen jullie ook allemaal mee met deze bijzondere challenge? Er zijn heel leuke prijzen te winnen! Kijk maar snel op het liftblog voor meer info en inspiratie. Doen hoor! 

Reacties

 1. Gaaf deze twee kaarten, Nadine! En zeker ook dat je met ons meedoet voor deze feestelijke gelegenheid en dan ook nog eens een superleuke prijs eraan verbindt! Dank en dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat is alweer 5 jaar geleden!! Leuk dat we nu onze 100ste challenge hebben. Echt tof. En super dat je voor deze challenge 2!! inkt kaartjes hebt gemaakt ;-) Tof ook de 100 erop ;-)
  En dank je wel voor je leuke prijs! Wie wil dat nou niet winnen.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog niet zo lang in kaartenland en heb de begintijd met jou creaties helaas gemist maar gelukkig je blog inmiddels ontdekt en geniet enorm van je mooie werk! Deze kaarten zijn ook weer geweldig en echt 'Nadine'! Ik heb al een vermoeden voor wie ze zijn... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie feestelijke kaarten, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten Nadine heel erg mooi weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg! geweldig dat het getal 100 erop voorkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je ook een aandeel hebt in dit geheel en wat een mooie prijs verbind je aan deze 100e challenge. Hele leuke kaartjes heb je gemaakt, cool met het klipje en de spetters er bij. Je hebt deze twee kaarten vast op de post gedaan naar Marjan en Cornelie? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 2 prachtige kaartjes Nadine, leuk dat je nog eens meedoet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nadine,
  je hebt geweldige kaartje gemaakt. Supermooie kleuren.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ prachtige liftkaarten heb je gemaakt Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaarten, mooie kleuren gebruikt.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts