Moodboard woensdag #4 - So happy/silly together


Wat een mooi moodboard heeft Johanna gemaakt voor Moodboard Woensdag! Ik werd er in ieder geval heel blij van. Natuurlijk doordat er veel roze in terugkomt en grijs. En bloemen! De groentinten vond ik wat lastiger, maar gelukkig bestaat er zoiets als cardstock... én washitape ;)


Voor de basisindeling van deze layout viel mijn oog op het plaatje van de bank met de zes schilderijlijsten erboven. Nu kon ik natuurlijk op zijn Nadines de lijstjes op deze layout ook heel recht op mijn basisvel plakken, maar dan werd het wel een beetje saai. En omdat de foto's ook zo lekker gek zijn, dacht ik: why not, ik plak de boel eens wat schever op!

Als extra besloot ik nog wat gouden details toe te voegen. Een beetje bling mag namelijk niet ontbreken op mijn pagina. En de snorren zijn ook toepasselijk, want Dennis had zich al een tijdje niet geschoren, zoals jullie kunnen zien. En laat ik daar nu net nog washi tape en een flair button van hebben. Heerlijk als het allemaal zo op zijn plek komt!

-------------------------------------------------------------------------------

In de zijbalk kunnen jullie nog doorklikken naar de andere dames die deze uitdaging met hetzelfde moodboard zijn aangegaan. Ik ga snel even spieken...



-------------------------------------------------------------------------------

En voor wie zelf ook graag aan de slag wil met een moodboard, is er natuurlijk Scrap EveryDEE van Bij Oma Dee. Dat is een kwartaalpakket met allemaal leuke materialen, bij elkaar gezocht op basis van, juist... een moodboard! In augustus komt een nieuw pakket uit. Het moodboard belooft dat het een kleurrijk pakket gaat worden. Leuk natuurlijk voor je vakantie-album of zomerfeestjes.



Reacties

  1. Ooooh die is leuk!!!Leuke indeling zo en heerlijk de kleuren! Ik vind de foto's ook echt geweldig!!!
    Fijne dag nog en ik ga snel verder kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt supermooi geworden!! Gaaf met die verschillende foto's en papiertjes scheef opgeplakt, lekker veel laagjes! Helemaal top! Gezellige foto's ook trouwens haha! Hey nog een fijne dag (hier schijnt het zonnetje, mag ook wel na al die regen van de afgelopen dagen)en ik hop nog even verder naar de andere meiden! Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal gaaf jou lo . Leuk meer foto's op een layout dat moet ik toch ook vaker gaan doen. Gewoon een heerlijke lo heb je gemaakt. Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal gaaf jou lo . Leuk meer foto's op een layout dat moet ik toch ook vaker gaan doen. Gewoon een heerlijke lo heb je gemaakt. Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie layout, leuk om te zien wat jou heeft geïnspireerd, ik had die schilderijtjes nog niet gezien. Gaaf gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O, die Dennis is een waar model aan het worden haha! Super leuke foto's, en wat een gaaf moodboard idd! Mooi! Net als je LO, heel gaaf gedaan, en hoe knap een beetje scheef zelfs! Erg tof geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Knap hé? Recht was in deze layout anders wel heeeeeul recht ;)

      Verwijderen
  7. Geweldige layout, en wat een grappige foto's! Superleuk! Ik vind de vakjes en scheve helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel gaaf! Ik vind het groen er juist mooi bij, geeft het net dat beetje.. tja.. groen...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een super lo heb je ervan gemaakt. Zo leuk met al die kleurtjes en laagjes. Fijne zaterdagavond

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super lo heb je ervan gemaakt. Zo leuk met al die kleurtjes en laagjes. Fijne zaterdagavond

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts