Alle stempels verzamelen!

Ik heb nog geen vakantie, want over een maandje ga ik met verlof. Maar toch voelt de zomer voor mij wel als vakantie. Waarschijnlijk omdat het zonnetje regelmatig schijnt en het op mijn werk dan meestal wat rustiger is dan anders. Dat is toevallig dit jaar niet zo, maar tussen de bedrijven door, pak ik mijn zomerse gelukmomentjes. Die vinden overigens meestal plaats op mijn scrapzolder. Want ook in de zomerperiode, misschien wel juist nu, ben ik vaak best productief. 

De afgelopen tijd heb ik vooral veel gemaakt en weinig geblogd. Dus ik dacht: laat ik maar weer eens iets zien :)

Met de kleine onderweg voel ik de noodzaak alles vast te leggen wat op mijn pad komt. Ik ben een boek voor de baby aan het maken over de mijlpalen tijdens de zwangerschap en daarnaast werk ik ook maandelijks aan ons eigen jaarboek. Het eerste halfjaar zit inmiddels in mijn album en tussen de pocket pages door maak ik zo af en toe een grote layout voor de afwisseling.


INSPIRATIEBRON:
Ik liet me voor deze stempel-layout in mijn favo kleurencombi inspireren door deze toffe pagina van de Duitse Lilith Eeckels.

Dus pak al je stempels erbij en leef je uit. Het is echt heel leuk om te doen. Maar het brengt wel een risico met zich mee. Er hoeft namelijk maar een afdruk verkeerd te gaan... je kent het wel. Gelukkig kom ik met mijn nieuwe Versafine en goede stempels een heel eind. En anders heb ik altijd nog een iDentipen om hier en daar een beetje bij te werken.

PS, je kunt deze techniek natuurlijk ook heel leuk om een kaartje toepassen. En zie je andere mogelijkheden? Ik hoor ze graag!

Reacties

 1. Hai! Ik schreef bijna hetzelfde, Geen vakantie, maar wel toch dat gevoel. Grappig dat jij dat ook hebt. Komt ook doordat het om mij heen rustiger is. Is in de straat, in het dorp, behalve op mijn werk....
  Je LO is super! Ik ga er eens over denken om zoiets op ene kaartje toe te passen..
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Super leuke layout geworden, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijke LO, ik dacht bijna dat ze in de verkoop gingen :-) Zal op een kaartje ook wel lukken, volgens mij hebben we in een "ver"verleden ook al eens zoiets gelift

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke LO, Nadine! Lijkt me niet makkelijkom de stempels zo te combineren dat het echt één geheel wordt. Je hebt het super gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke LO! Mooie en speelse verdeling van de teksten, ik vind het gaaf. De roze accenten er tussen doen het natuurlijk fantastisch. Succes deze maand nog op je werk, heerlijk om af te tellen naar je verlof! Hopelijk gaat alles goed met je. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ... huh? waar is mijn reactie gebleven? Veel getypt, niets overgebleven?

  Wat ik zei, erg leuk idee, leuke LO, direct op Pinterest vastgehouden (-;
  Nog een paar weekjes, dan heb je verlof. Fijn gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat was het in het kort, had echt een heel verhaal

   Verwijderen
  2. Wat jammer dat je verhaal weg is gevallen, maar evengoed bedankt voor je lieve woorden, Judith x

   Verwijderen
 7. Superleuke layout! Leuk idee met al die stempels! Geniet lekker van je zomerse gelukmomentjes en straks natuurlijk van je verlof :)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg tof! Ik mocht het origineel al bewonderen, en echt een toplayout!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. T is een sprekende layout, supertof met die stempels! Dat het in 1x goed ging... Wauw. Succes nog ff, denk dat t lekker om straks met verlof te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi! Hier spuit elf ;-) Te leuk deze LO, ik heb dit toevallig laatst met een kaartje gedaan...komt nog, of heb je het al gezien? Nou ja hoe dan ook, ik vind het super leuk geworden, en helemaal in het echie ;-)
  Wij genieten ook, en ik vertoef ook heeel veel in 'm'n hoekje', echt heerlijk vind ik het!
  Nou doegie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Owwww wat leuk weer Nadine heel wat anders maar zo gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een geweldige lo !!! echt super gaaf met al die stempels !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts