Summer sketch 1 - Congratulations

Voor de zomer begon heb ik de meiden van het Dee Tee een kaartje gestuurd met een viertal schetsen. Voor een verveelmomentje in de zomervakantie, zeg maar. Nu geloof ik niet echt dat ze zich zouden vervelen, maar een schets kan je soms net even goed op weg helpen als je snel een kaartje wilt maken. De schetsen zijn bruikbaar voor een layout of een kaart, het is maar net welke draai je eraan geeft.

Toen Cornelie in de vakantie een dagje bij mij kwam scrappen zijn we met deze schetsen aan de slag gegaan. Ik heb ze alle vier op die ene dag gemaakt. Ik kreeg van de Dee Tee meiden dan ook een super leuk verjaardagscadeau, namelijk de celebrate-stans en 2 sets bijpassende stempels van Sugar Pea designs. In combinatie met het prachtige en stijlvolle Millie & June papier van Fancy Pants, waren de kaartjes zo gemaakt. 

Cornelie en ik laten de komende zondagen onze uitwerkingen van de schets zien. En als je het leuk vindt, mag je natuurlijk lekker met ons meedoen! We beginnen natuurlijk met de eerste schets:


Cornelie zag er meteen een strik in. Zelf had ik er een ander idee bij. Maar dat is nu juist het idee van een schets. Je kaartjes kunnen zo anders worden als je er steeds op een andere manier naar kijkt. Ik heb vooral een paar mooie stansen bij elkaar gezocht en zo was mijn kaart in no time klaar. 


Tot volgende week zondag, dan zie je hier de volgende schets! 

Reacties

 1. Leuk idee met die sketches! Je kaart is echt heel erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke sketch en ook dit is en super mooie uitwerking ervan. Leuke kleurtjes heb je gebruikt, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee, Nadine. Je kaart is super.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben allebei een vrolijke uitwerking van de schets gemaakt, Je bent al in de "mood" met je kleurtjes roze en blauw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke schets en prachtige uitwerking er van! Het ronde hoekje linksboven maakt hem net even anders, gaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig mooi deze!! En hoe grappig idd onze berichten, alsof we daarmee ook bij elkaar hebben gezeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je kaartjes een beetje gemist, maar nu laat je gelukkig weer wat zien ( hier en bij omadee)! Ik ben fan van jouw stijl. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk.... ook die van Cornelie is leuk !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toffe uitwerking! Zo lekker vrolijk! Leuk dat jullie er allebei een invullig aan hebben gegeven. Da's het leuke van een schets ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk idee! Mooie sketch en nog mooiere kaart :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuke kaart, mooie sketch, kun je veel kanten mee op.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig papier en zo lekker vrolijk. Afgemaakt met leuke details. toppertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi Nadine, ik ben ook met de sketch aan de slag gegaan. Je zou het niet verwachten op een dag als vandaag, maar ik heb een kerstkaart gemaakt :). http://lindacrea.blogspot.nl/2016/08/kerst-2016-sweet-birds.html

  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts