Summer sketch 2 - Celebrate with style

Vandaag is het tijd voor de tweede Summer sketch. Eigenlijk vond ik dit best een moeilijke. Maar ja, als je hem zelf maakt, moet je toch wat, hé?


Natuurlijk kom je er dan uiteindelijk wel uit, maar het heeft me wat gepuzzel en geschuif gekost. Ach, dat mag! Het achtergrondpapiertje alleen al, vind ik super mooi. Het glimt lekker, dus op die toer ben ik verder gegaan. De onderste rand zit ook in het blokje en een stipje en een streepje kun je altijd leuk combineren.Voor nog een beetje extra bling heb ik wat gouden sterretjes en mooie sequins toegevoegd. En ook het draad glimt nog een beetje. Nou als dat geen stijlvolle kaart oplevert, weet ik het ook niet meer ;)

Cornelie heeft weer een heel ander kaartje gemaakt, die zie je op haar blog. Kijken dus!

En volgende week hopen we jullie weer opnieuw te inspireren met een Summer sketch, dus wie weet tot dan. Als je zelf met de schets aan de slag gaat, horen wij het graag en komen we vast een kijkje nemen naar het resultaat!

Fijne zondag!


Reacties

 1. De sketch lijkt mij ook geen makkie, maar het resultaat is gaaf. Verrassende papiertjes en kleuren bij elkaar, erg leuk met de bling accenten! Gaat het goed met je? Ben je al aan het waggelen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de een of andere manier vind ik het geen Nadine resultaat ;-) Maar ik vind de combinatie wel heel gaaf, en misschien zelfs een tikkie gedurfd. Ik had minder moeite met deze schets, grappig hoe dat gaat niet?
  Ik heb de laatste nu al voor een tweede keer gemaakt. Misschien blijft ie, misschien ga ik het nóg wel een keer proberen. Die vind ik dus weer lastiger ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me ook een lastige sketch, maar je hebt er een gaaf kaartje mee gemaakt! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kaart vind ik op zich wel leuk, maar toch vind ik dat Cornelie de schets beter uitgewerkt heeft, je hebt het jezelf wel moeilijk gemaakt :-) (last van de hormonen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kaart vind ik op zich wel leuk, maar toch vind ik dat Cornelie de schets beter uitgewerkt heeft, je hebt het jezelf wel moeilijk gemaakt :-) (last van de hormonen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een gave uitwerking van je schets!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt mij ook een lastige schets, maar het resultaat is wel heel leuk en verrassend! Ik ben dan ook heel benieuwd wat Cornelie ervan gebakken heeft.. ga snel kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt hiermee jezelf dus hard aan het puzzelen gezet ;). Ik vind het resultaat erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts