Summer sketch 4 - Van Harte

De laatste Summer sketch vandaag alweer. Hebben jullie er ook iets mee gemaakt? Ik kom graag even kijken! De vierde schets is ook weer op veel manieren te gebruiken. En die 16 vierkantjes zijn echt niet verplicht. Dat paste trouwens ook lastig op een kaart van 13x13 cm. Tenminste, niet de cirkels die ik wilde gebruiken.


Dus in plaats van 16 vierkanten, zijn het 9 cirkels geworden. Die heb ik in wisselende volgorde wel of juist niet versierd. Ik heb daar vooral het design papier voor gebruikt, en op een paar cirkels vind je stansjes van MFT Hip Clips, een van mijn favoriete stansensets.


De tekst stempelen brengt wel een risico met zich mee :). Je wilt ze toch allemaal in dezelfde scherpte, dikte en rechte lijn. Als je Nadine heet, in ieder geval wel...

Cornelie heeft weer een heel ander kaartje gemaakt met deze schets. Kijk maar eens op haar blog!

Dat waren ze! Fijne zondag!

Reacties

 1. Geweldig wat een pracht kaart en ook deze ga ik vast nog gebruiken. Super leuke kaart ook.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke schets Nadine, en een vrolijke uitwerking

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart! De ronde vormen zijn erg leuk, het papier doet al veel. De vlindertjes en hartjes zijn mooie, subtiele versieringen. Enne... dat van die teksten begrijp ik wel haha! Gaat alles goed met je? Je bent bijna uitgerekend, toch? Volgens mij viel mijn grote dag van de bruiloft bijna in dezelfde periode als jouw bevalling als ik het mij goed herinner? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Miranda, jouw grote dag zit er alweer op, wat waren jullie mooi! Wij leven toe naar de 26e, of eerder, of later. Spannend!

   Verwijderen
 4. Ooh die sketch is leuk! En je kaartje super :D denk dat ik hem wel eens een keertje ga liften als dat mag ;)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts