Moodboard Woensdag #5

Long time no see! Mijn mama-bestaan is hectisch ;) En waar ik dacht dat ik tijdens dutjes best af en toe wel even kon scrappen, viel dat in de praktijk niet helemaal mee. Zonder in details te treden, probeer ik het scrappen nu af en toe weer een beetje op te pakken. En dat gaat het beste met een mooi moodboard ter inspiratie. Voor Moodboard Woensdag mocht ik deze keer het bord uitzoeken.


Ik koos voor een van mijn favo combinaties: zwart wit en roze. Maar geen knalroze dit keer. Een subtieler tintje. En voor de oplettende kijkers onder ons: excuses voor het scheldwoord dat je op dit bord tegenkomt...Mijn layout is dus ook in negen vakjes verdeeld en ik gebruikte een oud glitterblokje van action die ik nog niet eerder had gebruikt. Verder niet al te veel poespas, maar gewoon een paar leuke details die voorbij kwamen in het moodboard. De gouden tekst 'Favorite' maakt de layout voor mij helemaal af en ook een paar sequins konden natuurlijk niet ontbreken.

Wil je zien wat de andere meiden hebben gemaakt met dit moodboard? 
Kijk dan even in de rechter zijbalk van mijn blog. Het is zeker de moeite waard!Reacties

 1. Helemaal jouw kleurtjes, Nadine, en ook een super mooie lo met dit kleine favorietje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal gaaf jou lo. Leuk met die gouden tekst. Heel herkenbaar zo'n kleine spruit gaat veel werk inzitten. Dat scrappen komt vanzelf weer nu eerst heeeeeeeel veeeeeel genieten.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi! Zalige foto en bewerking ervan! Geniet er maar van zo' n klein hummeltje is zalig. En later is er tijd en scrapt ze met jou.
  Ik heb 4 kinders en de jongste helpt ook graag dat zie je op mijn blog.
  Ik heb lang geen tijd gehad om iets creatief te doen, maar de laatste 2 jaar heb ik mijn schade ingehaald!
  Succes met je kleintje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave layout Nadine, natuurlijk helemaal vanwege het kleine moppie erop. En jij natuurlijk haha. Welk scheldwoord ;-)) Favoriete uitspraak van mijn zus is CFD (carpe f.... diem), dus het kan best hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mama zijn lijkt me een hele uitdaging. Heerlijk dat je nu toch even tijd hebt gevonden om te schrappen! Strakke, maar ook lieve lo! Ik duim voor je, dat je hier weer meer tijd voor gaat krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk moodboard, prachtige LO. Grappig, ik heb zojuist een kaartje gepost waar ik hetzelfde papierblokje heb gebruikt. Alleen is het bij mij vrij nieuw;)
  Geniet lekker van je kleine meid. Als alles goed gaat, komt er vanzelf een dag waarop je wat meer knutseltijd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hehe, daar ben je weer, fijn dat je nu even tijd en inspiratie hebt ...om een LO te maken, hij is prachtig, maar dat kan natuurlijk niet anders.....met zo'n prachtige foto. Hoop je snel weer eens te zien ;)
  groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige lo zeg!!! Heerlijk dat het gelukt is om even te scrappen en hopelijk kan je het vaker doen, echt een mama momentje ;).
  Gaaf hoe je de 9 vakjes hebt gedaan. De foto is natuurlijk echt super lief!

  Bedankt voor deze leuke uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige lo zeg!!! Heerlijk dat het gelukt is om even te scrappen en hopelijk kan je het vaker doen, echt een mama momentje ;).
  Gaaf hoe je de 9 vakjes hebt gedaan. De foto is natuurlijk echt super lief!

  Bedankt voor deze leuke uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Al een beetje uitgerust van alles er om heen? 3 maanden alweer, wat gaat het allemaal snel. leuke LO heb je gemaakt, waar het hart vol van is . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je dat gaaf gemaakt zeg, heel mooi ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-Hert-rendier-ree}

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk weer wat van je te zien, fijn dat je even tijd had om iets voor jezelf te doen! Echt een hele leuke LO is het geworden, niets mis met basic met subtiele versiering. Ik vind 't mooi! Grappig, ik kocht dit papier afgelopen week, maar 't blijkt al een oudje te zijn dus. ;-) Ik moest aan jou denken toen ik het kocht. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat zeg ik ook ...genieten van de kleine schat !!!...scrappen kan je ook later !!...maar ik moet zeggen dat je allebei kunt ...scrappen en mama zijn....Jouw LO is prachtig in de PL style !! Love it !!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach die foto ! Echt té lief! Lekker genieten van je meisje. Je hebt er weer een mooie lo van gemaakt. Leuk ook die vlakverdeling! Bedankt voor deze moodboard !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een onwijs gave lay-out heb je gemaakt! Dat strikje is zo'n leuk detail! En logisch dat je nu wat minder tijd hebt hiervoor... komt vast wel weer :). Geniet van je mama-zijn :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed bezig, lekker bezig, hou het vast, heerlijk om weer mooi;s van je te zien! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oooooh wat een superlieve foto!! Echt heel erg mooi! Je layout vind ik ook erg mooi geworden, mooi CAS met subtiele accentjes.Het was ook een erg leuk moodboard vond ik.
  Geniet van je mooie lieve kleine meid!
  Groetjes, Brenda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts