This is my happy place

Altijd al willen weten waar ik scrap? Dat kan! Ik heb onlangs foto's gemaakt van mijn scrapzolder en die heb ik op mijn blog geplaatst. PS, het is niet altijd zo netjes op mijn bureau, hoor ;) Eigenlijk, meestal niet!


Reacties

  1. Wat een heerlijke knutselruimte heb je! Ziet er prachtig uit! Hier is een opgeruimd bureau ook meer uitzondering dan regel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit vind ik dus echt leuk om eens te zien! Jij hebt een prachtige ruimte die ook nog eens handig en mooi ingericht is. Bij mij staat een deel op mijn ongezellige/onpraktische bureau en de meest gebruikte spullen in een kast in de woonkamer. Het rolwagentje van de ikea puilt ook uit, maar kan ik handig verstoppen voor bezoek 😂 Om op je laatste reactie verder te gaan: het marktje was leuk en gezellig en ik ben daarnet de nieuwste Karin Joan mal gaan halen als "investering 😉

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts