Use your stuff #2 - Scrapbook Day

Oh wat voelt het goed om lekker in mijn voorraad scrapspullen te duiken en eindelijk eens te gebruiken wat ik heb gekocht. Merk dat het veel doet voor mijn inspiratie en natuurlijk voor mijn portemonnee (grapje, daar merk ik niks van ;))...


Zo vond ik ook deze supertoffe letters. Ik heb best wel wat van dit soort sets, maar gebruik vaak maar een paar letters en stop ze dan weer ergens in een map. Leuk om nu op een layout te plakken. Heel toepasselijk gebruikte ik de tekst #useyourstuff 


Ik moet toegeven dat ik me een beetje heb laten gaan op deze layout. Achteraf gezien had ik de stempels misschien beter niet kunnen toevoegen (je probeert wat). En zien jullie de u van stuff? Dat is dus de reden waarom ik niet zo vaak alfabetten zoals thickers koop. Maar met een beetje creativiteit kun je ook dat soort dingetjes best wel oplossen.

PS, Vandaag is het National Scrapbook Day in Amerika. Maar waarom zouden we in Nederland dit feestje niet gewoon meevieren? Lekker scrappen dus vandaag!


Reacties

 1. Wat een leukerd! Ik vind die letters er geweldig bij, en je hebt het goed opgelost met de U. Ik vind de stempeltjes niet storen hoor! Kleurencombi vind ik erg leuk. En ja hoor, we maken er gewoon een Nederlandse scrapdag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig leuk!
  Bij mij ook een use your stuff berichtje vandaag ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en ik vind de stempels erbij niet misstaan. Ja alfabetten zijn altijd verleidelijk (wat niet), maar je houdt altijd wat over. Toffe LO weer. Jij bent heerlijk aan het 'Usen'! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem heel tof geworden, mooi! Dat probleem heb ik inderdaad ook altijd met alfabet-stickers, je komt vaak net niet uit haha. Maar toch koop ik ze wel omdat ik ze te leuk vind :D. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi in deze neutrale tinten. Ik vind de extra stempels niet teveel hoor, vind het wel gezellig staan. En een v als u, waarom niet? Is juist weer speels en creatief! Ik heb een zwak voor alfabetten, dus heb ook nog allerlei doosjes met chipboard alfabetletters. Maarrrr.... ook heel veel alfabet stempels en snijmallen en die pak ik er toch net even wat makkelijker bij. Ooit komen ze op een kaart! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk, enne ik vind het super met de stempels erbij, en de letters, ja, helemaal tof
  groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts