Kaartje voor Sophie

Kleine meisjes worden snel groot. Ik ervaar het dagelijks met Jennifer en ook in onze vriendengroep worden we regelmatig met ons neus op de feiten gedrukt als er wéér een baby 1 jaar wordt. We kunnen niet alle verjaardagen bijwonen, dus een kaartje is dan wel op zijn plaats.


Het blijft heerlijk spelen met de mooie Celebrate all the things set van Sugar Pea. Ook een cupcakeje 'bakken' is geen straf. Een naam op de kaart maakt het extra persoonlijk!

Reacties

 1. Wow, dit is echt een heel mooi kaartje! Ik hou ook zo van deze kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gaaf kaartje!!! Mooie kleuren ook.
  Fijn pinksterweekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het gaat snel Nadine, nu heb je een kaartje vast maar voor je het weet staat Jennifer op deze manier met jou creditcard te zwaaien! Je kaartje is prachtig, ééntje voor in het plakboek van de kleine Sophie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig is je kaart!! Mooie kleurtjes en leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi en stoer.
  Leuk zo met die grote letters en de grote 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kaart! Daar zullen de papa en mama van Sophie vast heel blij mee zijn geweest. En ja, ook ik merk hoe de tijd vliegt. Nina is inmiddels al 2,5 en wordt een echte grote meid. Help! Waren ze af en toe maar weer even heel klein...

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kaartje !!!!!
  Lijkt op een giftcard , leuk !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts