Doorgaan naar hoofdcontent

Geld moet rollen, of niet?

Deze kaart heb ik afgelopen weekend gemaakt. Geen sketch of challenge, gewoon eigen design. Kwestie van een heleboel restjes papier opmaken. Hij is een beetje vol geworden al zeg ik het zelf. En op de foto zijn de kleine vlindertjes niet heel duidelijk zichtbaar.
Op de tweede foto zie je de binnenkant van de kaart. Ik heb een rondje gesneden met mijn cuttlebug en die om de binnenkant van de kaart gevouwen. Door alleen de zijkant vast te plakken, kun je heel eenvoudig geld of een leuk briefje in de kaart 'hangen'. Simpel, maar handig. En het geeft leuker weg dan dat het geld uit de kaart komt rollen, toch?


Reacties

 1. Nog iemand die zo goed met restjes overweg kan! Nu kan ik dat natuurlijk ook wel, maar je moet het wel dóen! Deze kaart is onwijs mooi geworden en het idee van het flapje voor de flappen is ook goed bedacht! Geslaagd dus!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je restjes erg goed verwerkt, het papier is druk, maar ik vind het een mooi geheel zo! Ook je moneyclip is een leuke vondst!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi papiertjes nadine, ook zo leuk met die binnenkant om het geld vast tehouden.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!