Doorgaan naar hoofdcontent

Crafty Friday

Afgelopen vrijdagmiddag heb ik samen met mijn schoonmoeder zitten knutselen. Eigenlijk hadden we er allebei niet zoveel puf voor... We kwamen tot de conclusie dat we véél te veel spullen hebben om nog te zien wat we hebben. Dus hebben we ons op de restjes gestort, want daar zit vaak ook nog heel veel moois tussen. Met een beetje hulp van de nieuwste editie van Cards Only heb ik de volgende twee kaartjes gemaakt. Toch best tevreden over!


Reacties

 1. Heel erg tevreden zul je bedoelen!! en een beetje inspiratie op z'n tijd kan geen kaad!
  Grappig wat je zei in je reactie op m'n blog, niet zo Colorful als we gewend zijn...jij zei het, en ik heb het gedacht, vond ik wel leuk!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best tevreden.....ze zijn super,vooral die bovenste is hartsikke gaaf!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze heel geslaagd en dat met de restjes! Leuk wat je daar nog allemaal kan mee doen. Mijn doos met restjes staat ook te schreeuwen om eens verwerkt te worden en hier vind ik de perfecte inspiratie!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. best tevreden nadine ze zijn super.
  heel mooi gemaakt en apart.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ik vind ze super, te gek, heel erg mooi! Perfect papier, de lay-out, de vlinders, vlakverdeling, alles klopt. TOPPERS!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!