Doorgaan naar hoofdcontent

Een leuk cadeautje...

Gisteren een zeer drukke dag gehad en geen tijd om te bloggen. Dus ook geen tijd om naar de uitslag van DCL te kijken. Vanochtend was ik dus zeer verrast toen ik daar even een kijkje nam en zag dat ik de winnaar was van Challenge #99!  met deze kaart. Wat een leuk verjaardagscadeautje! Ik ga straks even mijn gegevens doormailen, want wie wil er nu niet zo'n leuke prijs?!

Ik zag er ook weer heel leuke kaarten van het designteam voor de 100e challenge, dus ik hoop dat ik daar deze week aan toe kom. Mijn vakantie eindigt namelijk vanavond, dus ik moet morgen weer aan het werk. Maar, ik ga mijn best doen om de komende tijd toch intensief te blijven bloggen en kaarten maken, want ik vind het steeds leuker worden!

Fijne zondag allemaal!

Reacties

 1. Gefeliciteerd! Je maakt mooie dingen, dus ik kom graag kijken, dus doe dat maar haha!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd me je prijs, leuk toch zo'n verjaarscadeautje !!!

  werk ze morgen weer !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is zeker een leuk kadootje, nog van harte gefeliciteerd nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga 14 aug. twee weken weg, dus dan valt er even een stilte... maar met die scraplift doe ik weer mee, leuk! Meestal vergeet ik de sketches, en heb ik zelf alweer wat bedacht, soms met heel veel moeite, maar ik vergeet het gewoon om een sketch te gebruiken, omdat ik dat eigenlijk pas sinds april ken.Vind het wel altijd heel erg leuk, en het werkt een stuk sneller. Moet er gewoon eens wat beter aan denken!
  Nou doegie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. eh nog heel even... misschien kunnen we het wel samen doen, het lift gebeuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je volger van mij bent geworden! Ik zag jouw kaart al op het blog van DCL. Wat is ie gaaf! Een terechte winnaar! Gefeliciteerd met je prijs.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!