Doorgaan naar hoofdcontent

My lucky week...

Heb ik net mijn prijs binnen van de DCL-challenge (drie mooie digitale afbeeldingen), zie ik dat mijn kaart een van de super 6 is van sketch #124 van Card Patterns. Must be my lucky week!
Vandaag heb ik het huis maar weer helemaal aan kant gemaakt, want ik kan toch niet rustig scrappen als de boel nog 'vies' en onopgeruimd is van na een verjaardag. Alles ruikt dus weer lekker fris :). Net nog even naar Action gefietst en wat leuke stickers meegenomen, daar ga ik zeker nog iets mee doen vandaag.

Ik ben ook aan het rondneuzen voor leuke voorbeeldkaarten voor uitnodigingen voor het huwelijksfeest van mijn vriends opa en oma. Oma is zelf ook heel creatief, dus maken is geen probleem. Maar we zoeken een geschikt voorbeeld voor massaproductie ;) tips zijn welkom!

Laatst had ik voor mijn eigen oma haar verjaardag dit leuke hangertje gemaakt. Nog ff op de valreep in elkaar geflanst, maar ik vind het een grappig dingetje geworden. Oma was er in ieder geval erg blij mee.


Nu ga ik nog ff een rondje doen, eten en hopelijk daarna nog wat kaarten maken, want onder andere de kaart voor Mina's 25-jarig huwelijk staat op de planning. Mina is een van mijn volgers en op 1 augustus is ze 25 jaar getrouwd. Mensen die haar een zelfgemaakte kaart sturen ter ere van deze gelegenheid, maken kans op een héél mooi papierblok! Vergeet niet even op haar blog te kijken voor de voorwaarden!

Fijne avond alvast!

Reacties

 1. Supersix, verbaasd me nix !! Haha!! Op de markt staan (vooral in je eigen straat) is erg leuk! Als de mensen zien dat wat je maakt anders is als het gangbare zeg maar,en dat doe jij, slaat het goed aan, en de reacties zijn dan heel erg leuk!! Succes!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou proficiat nadine, je kaart is ook prachtig verbaast me niet.
  leuke kaart heb je ook gemaakt voor oma's.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed joh! Ik doe al maanden mee aan de challenges van Card Patterns en het is mij nog nooit gelukt om in de top 6 te komen! Jouw kaart was ook wel echt een leuke! Dat bordje voor je oma is ook helemaal goed! Erg mooi! Succes met de kaart voor Mina.

  Liefs Sanne

  PS. Misschien had je al gezien dat ik ook een leuke candy weggeef ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yahooo Nadine! Congrats on your win! So well deserved!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je geheel terechte top 6! Het is een prachtkaart!
  De hanger ziet er hartstikke leuk uit voor ff in mekaar geflanst. Top!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd, het is ook een super leuke kaart daar sta je terecht mee in de top 6 !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een DIKKE proficiat Nadine maar je kaart was dan ook een kanjer! Leuk wat je maakte voor je oma!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!