Doorgaan naar hoofdcontent

Scrap lift...

Fijne zondag! Leuk om te zien dat er weer een aantal nieuwe volgers bijgekomen zijn! Ik kijk met veel plezier ook op jullie blogs, ik ga zo weer een rondje doen :).

Soms ben ik een echte na-aper :). Ik vind het geweldig om leuke kaarten van anderen na te maken. Zo heb ik me laatst weer gewaagd aan een kaartje van Maile Belles. Wat zij met stempels doet, echt zo leuk! En het ziet er zo simpel uit! Toch is deze uitwerking nog niet helemaal naar mijn zin... Het is het net niet. Misschien is het het papier, misschien de stempel... ik kan er m'n vinger niet op leggen, toch blijft het leuk om te doen, omdat je weer eens andere dingen doet dan anders...

Dit is mijn kaart (die eronder is van Maile Belles):
Reacties

 1. Nou ik zie geen verschil dus ik zou zeggen helemaal goed. Heel mooi geworden hoor. Het is goed gelukt.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal TOP!! Vind dit ook onwijs gaaf!! en ik vind h'm onwijs goed gelukt, en mis niets! Zou h'm ook wel willen maken!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik ga h'm aan, maar geef me even de tijd, kan ik er even rustig over nadenken en aan werken! Leuk! De site waar je het vandaan hebt heb ik even bekijken, ds's echt mooi!! Goeie tip!
  Nou doegie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kaart van jou er ook mooi uitzien hoor, daar is niets mis mee.

  Groetjes Ans S.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat zeg je nou toch weer nadine.
  ze zijn prachtig, helemaal perfect.
  niets meer aan doen.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beter goed gejat, dan slecht verzonnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful cards, I am loving the embossed paper!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!