Doorgaan naar hoofdcontent

CFY #21 Blanco...

Kaarten zonder tekst, hoe moeilijk is dat? Dat dacht ik voorheen nog wel eens, maar het gaat me lastig af. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar voor mij lijkt de kaart dan nog niet af en dat ergert me een beetje. Toch is het me bij deze kaart gelukt. Ennehhh... een tekst erop plakken of stempelen kan tenslotte altijd nog... ;)

Update 4-8-2011Jolanda wees me erop dat deze kaart zo mee kan doen aan kaartenchallenge #21 van CFY. De prachtige sketch van Marjan lijkt hier heel eg op namelijk, toevallig toch? Op de sketch staat wel dat er ergens een tekst moet, staan, maar ik denk dat ik evengoed een poging waag...

Reacties

 1. Ja, herkenbaar, maar dat wist je al! Ik snap precies wat je bedoelt, maar toch is deze kaart heel erg mooi, ook zonder tekst!!
  Heb vandaag niet zoveel tijd, maar ik denk dat ik je vanavond even rustig terugmail!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje! Heel stijlvol!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh weer zo'n schoonheid. Ik bewonder je stijl enorm! Prachtig papier, hele mooie layout en ik mis de tekst voor geen meter! Ik doe het ook weleens, of ik doe de tekst aan de binnenkant. Prachtkaart!
  Gr. Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is schitterend en weet je wat nou zo grappig is als je er wel een tekst op maakt kan deze kaart zo mee doen met CFY! Maar wat mij betreft is die zo ook al helemaal oké!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik mis de tekst niet hoor Nadine! Ze is prachtig zo, ik zet ook niet altijd een tekst of dan wel ééntje aan de binnenzijde.
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind hem weer heel mooi en inderdaad je kan er altijd nog iets op doen.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Meedoen!! Een challenge sketch is geen verplichting om die helemaal letterlijk te volgen en dus... Hij mooi trouwens, je kaart!
  Ongelooflijk zeg, dat het bijna exact mijn schets is! Ik heb die al weken geleden opgestuurd naar de DT leden. Je hebt vast vibes opgevangen :):)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtige kaart inderdaad, leuk dat je hem hebt ingestuurd voor CFY!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een super leuke kaart !!!! Mooie kleurencombi en de tekst kan inderdaad altijd nog. Erg leuk dat je meegedaan hebt met onze challenge !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaart, prachtige kleurencombinatie zeg! Leuk dat je meedoet met onze challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor je leuk berichtje, Nadine. Je kaart is trouwens prachtig. Ik vind de kleurencombi heel chique. Een mooie klassieke schoonheid is je kaart geworden. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!