Doorgaan naar hoofdcontent

Cadeautje!

Allereerst wil ik iedereen even bedanken voor de leuke reacties op de Lift Challenge. Inmiddels is op Cornelies blog ook een mr. linky geplaatst, zodat jullie je inzendingen makkelijker zichtbaar kunnen maken. We zijn ook een blog aan het maken voor de challenge, dus de volgende editie zal alles nog veel makkelijker gaan! Voor ons is het nieuw en we wilden even weten of het aan zou slaan bij jullie, nu dat is blijkbaar gelukt, want ik heb al heel mooie inzendinge voorbij zien komen. Ennehh, jullie hebben nog tot 29 augustus de tijd, dus ik zou zeggen: aan de slag! Hoorde van een aantal dat het erg makkelijk gaat ;)...

Gisteren kwam ik thuis van mijn werk en lag er een pakketje op de deurmat. Er kwam zo'n lekker geurtje vanaf, dus ik was erg benieuwd en heb het meteen open gemaakt! Dit zat erin: een heel mooi zelfgemaakt canvaszakje met een heerlijk geurend zeepje! Van Redscrap/Mina gekregen voor mijn tweede plek in haar kaartenwedstrijd. Het zakje hangt op mijn scrapkamer, dus daar ruikt het nu heerlijk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dan heb ik ook nog een kaartje gemaakt laatst, dat ik nog niet heb laten zien op mijn blog. Vanmiddag ben ik ook weer lekker aan het knutselen geweest, maar dat zien jullie vanavond (DCL-tag) en van de week (CP 127 en Mojo Monday)... Hier een cupcake-kaartje!

Reacties

 1. die ziet er ook weer zomooi uit nadine, heel mooi lekker kaartje.


  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijse leukerd weer!!! Ben gek op cupcakes!! Tof kaartje, mooie LO!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk cadeautje! Ziet er leuk uit, je zult er vast heel blij mee zijn! Je kaart vind ik helemaal te gek! Leuk, die geemboste cupcakes! Hij is weer helemaal af!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een heel bijzondere kaart geworden. Gaaf al die cupcakes en de lay-out is fantastisch!
  Leuk kadootje heb je gehad van Mina. Die van mij viel ook vandaag in de bus.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!