Doorgaan naar hoofdcontent

Stilte ná de storm...

Pffff, dat is best druk zo'n marktdag voorbereiden. Ben zaterdag de hele middag beziggeweest met de spullen inpakken. Maar het was de moeite waard. Heb heel veel leuke reacties ontvangen en ook best aardig verkocht. Sommige vonden dingen duur, anderen haast te goedkoop. Maar, ik zeg altijd: het is hobby, het moet wel een beetje leuk blijven he? Naast het kadoosje dat ik voor DCL heb ingestuurd, heb ik nog meer doosjes verkocht, bijvoorbeeld met een aantal kaartjes erin. En mijn kaartenrek heeft ook weer wat ruimte die snel moet worden opgevuld ;).

Dit was nog een project dat ik te koop had. Ik had drie varianten qua kleur. De andere twee zijn verkocht. Ook naar deze is veel gekeken, maar uiteindelijk niet verkocht, helaas.
En dan had ik nog heel wat scrapspul ingeslagen (jute, labels, bloemetjes) dat bijna niet gekocht werd. Ik maar denken dat mensen dol zijn op labels maken, haha. Je weet het toch nooit. Morgen de boel maar weer eens opruimen en hopelijk nog tijd om aan de wekelijkse challenges te werken (CP en MojoMonday). Fijne avond nog en bedankt voor jullie leuke berichtjes steeds, erg leuk om te lezen!

Reacties

 1. Hai ,

  Leuk dat je op een markt gestaan hebt.
  Je zou zeggen dat bloemen en labels altijd wel goed verkoopt.
  Nou de volgende x vast wel.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je van alles verkocht hebt! Ik had ook zoveel kaartjes op voorraad (tja, je maakt voor de hobby toch meer dan je verstuurd), dat ik een tijdje geleden ook met het verkopen van kaartjes ben gestart. Ach ja, het loopt geen storm, maar ik verkoop wel eens af en toe wat. Dat is nog altijd beter, dan dat de kaartjes hier liggen te verstoffen. Dit kaartje vind ik enorm leuk, helemaal mijn kleurtjes!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Nadine,
  Je eerste ervaring met een marktdag lijkt goed te zijn bevallen, heel fijn! Tja, een volgende keer zul je zien, willen ze alleen maar scrapspul...

  Je kaartje van vandaag is dan wel niet verkocht, maar je zult er vast zelf iemand blij mee kunnen maken. Mooi vind ik het kaartje namelijk zeker!!
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So pretty Nadine! Love the layered embellishments!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je toch veel verkocht hebt, op de bloempjes enzo na dan. Je zou denken dat scrapspulletjes goed verkoopt, misschien de volgende keer. Dit is een erg mooi kaartje met een prachtige tekst en die komt zeker nog van pas.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke en mooie kaart nadine, ja je weet nooit wat mensen kopen.
  en sommige vinden alles duur die zien niet wat het materiaal kost en dan weten ze ook nog niet eens hoeveel tijd erin zit die we niet berekenen.
  maar ja zo is het.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, maar ja... over smaak valt niet te twisten. Ik vind dit dus een prachtige kaart!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Nadine, ik heb zelf ook meerder keren op de markt gestaan, en de eene keer denk je goh dit gaat goed komen ,en dan kom je thuis met bijna alles wat je hebt meegenomen, en een andere keer gaat het vanzelf en verkoop je je kraam bijna leeg!
  maar zo te lezen is het biij jou best redelijk gegaan,leuk hoor, maar je maakt ook erg mooie dingen!
  Het is in tijd en geld nooit uit te drukken want men weet nog niet eens wat 1 mooi scrapvel kost laat staan het hele project!
  Maar ik zeg altijd maar we doen het voor ons zelf want wij hebben zoveel meerdere keren plezier van onsze hobby, eerst het kopen van onze mateialen, wat worden we daar blij van, dan het bedenken en maken van ons project en dan het showen aan onze familie en blogleden, drie keer fun van 1 project supper toch!!!!!!!!
  lieve groeten mina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je e.e.a. hebt verkocht. Alleen reacties krijgen is ook al erg leuk, maar dan ook nog dingen verkopen is top he.
  Ik vind je kaart weer prachtig. Erg mooie lay-out. Het witte vlak staat mooi in contrast met de onderste laag. SUPER gedaan!
  Liefs, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk toch dat je een en ander verkocht hebt. Je wilt niet weten hoeveel kaarten ik hier heb liggen en iedere keer neem ik me voor ik ga er een keer mee op de markt staan maar dan komt het er weer niet van. Ben ook bang dat ik gewoon niet zal verkopen en dan al die moeite. Nou ja wie weet.
  Je kaartje is weer heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I love how you've designed this card - well done!

  Samantha
  hooliewoodcreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je het zo gezellig hebt gehad! Maar goed dat ik niet bij jou aan de kraam stond want ik kan mij nooit beheersen en had dan zeker veel te veel gekocht hah.
  Prachtige kaart!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je kaart is prachtig, wonderlijk dat je hem niet hebt verkocht! Maar nu kun je er zelf nog van genieten!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je zo lekker verkocht hebt! Ik snap alleen niet dat deze niet verkocht is.. maar wie weet de volgende keer! Of hij krijgt een andere leuke bestemming! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!