Doorgaan naar hoofdcontent

Getagd!

Jaja, ook ik ben de afgelopen paar weken getagd. Ik ben nooit zo heel gek van dit soort dingen, maar ik las allemaal leuke verhalen van jullie, dat ik dacht, laat ik ze ook iets over mezelf vertellen. Daar gaat ie dan!

Wisten jullie dat...
1. ik elke zondag handbal in het eerste damesteam van BKC? Daarom train ik elke dinsdag en donderdag 1,5 uur. Ik zit al jaren op handbal en vind het nog steeds heel erg leuk om te doen. Vooral ook omdat ik met heel veel vriendinnen in een team zit. Reuze gezellig dus! Ik houd ook de website van de handbalclub bij: www.svbkc.nl.
2. ik gek ben op professionele musicals? Echt genieten geblazen elke keer weer. Geen musical is mij nog echt tegengevallen. Ook dit jaar ga ik er vast weer een aantal bezoeken. Ik wil heel graag nog naar Miss Saigon... ff sparen dus...
3. ik regelmatig met mijn schoonmoeder scrap? Of met mijn zus, of met een vriendin. Ik vind het zo leuk dat eigenlijk heel veel mensen creatiever zijn dan ze denken. Vind het ook super leuk om mensen enthousiast te maken voor het scrappen of voor gewoon creatief bezig zijn.
4. ik gek ben van voetbal en schaatsen kijken? Zondagavond kijk ik meestal studio sport en als er een toernooi is, dan staat de tv aan onder het scrappen. Ik ben niet meer zo bij als voorheen, maar PSV is nog altijd mijn club (tja, en ik kom uit de kop van Noord-Holland....)
5. ik verslaafd ben aan leuke series kijken op tv? Grey's anatomy, NCIS, Criminal Minds, GTST, ATWT, The bold and the beautiful.... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik neem heel veel op met mijn harddiskrecorder, zodat ik kan terugkijken als het mij uitkomt, heerlijk.
6. ik liters thee drink op een dag? Alle smaakjes lust ik wel, maar earl grey is een van mijn favorieten. Sinaasappelthee lust ik echt niet.
7. ik blij word van een leuke aankoop voor weinig geld? Mijn moeder zegt dat ik daar een neus voor heb en ik ben het wel met haar eens. Ik ben dol op koopjes, waarvan mensen zeggen: waar heb je dat nu weer vandaan? Duur zeker? hahah....
8. ik alweer 8 jaar samen ben met mijn super lieve vriend (ja, reken maar uit, ik ben namelijk pas 24). We hebben het samen nog altijd super leuk en wonen inmiddels al weer ruim drie jaar samen! Hij zeurt nooit dat ik weeeer aan het scrappen ben en hij zegt er ook nooit wat van als ik weer met scrapspullen thuis kom (natuurlijk wel of hij iets wel of niet leuk vind :)). Hij weet ook precies wanneer een een off day heb met scrappen. Als ik hem een kaart laat zien die ik eigenlijk ook niet leuk vind, zegt hij: "Je had zeker je dag niet"?
9. ik een echte huismus ben? Ik vind het heerlijk om mijn huis gezellig te maken en dingen te veranderen. Zelfs opruimen vind ik leuk! In tegenstelling tot heel veel anderen ben ik gek op de herfst en de winter. Lekker knus 's avonds op de bank in ons gezellige huisje met warme chocolademelk met slagroom, heerlijk toch?
10. ik een groot fan ben van de muziek van Celine Dion? Ik heb bijna alle cd's en ben naar haar beide concerten in Amsterdam geweest, te gek was dat! Wil ook super graag naar Las Vegas om daar haar show te zien, maar een mens moet iets te wensen overhouden he?

Nou jullie zijn weer heel wat wijzer geworden over mij en mijn leven dacht ik zo. Ik ga de tag niet doorsturen, want heel veel mensen om me heen die mijn blog lezen hebben hem al ingevuld. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, doe het vooral, want ik vind het super leuk om meer over jullie te weten te komen. Fijne dag allemaal, morgen maken we de uitslag van de liftchallenge bekend, dus houd het blog in de gaten.

Groetjes,

Nadine

Reacties

 1. Leuk om over je te lezen.
  Musicals zijn ook onze favorieten. Zelfs toen onze kids jong waren gingen die gewoon mee.
  Dus ook naar miss saigon. Dit is de favo musical van onze oudste dochter toen 13 nu 26.
  Jij vind earl grey het lekkerst ik het minst. hihihih.
  Heerlijk om te horen dat je zo geniet.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen Nadine! Een aantal dingen wist ik maar nog niet alles natuurlijk! Ook ik ben gek op musicals, maar dan toch wel graag met dansen er in! Maar het is een dure hobby!!
  Mail je nog!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om meer over je te lezen! jij bent dus heel sportief, ik helemaal niet! :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo leuk wat van je te lezen en meer van je teweten nadine.
  ja psv is mijn club ook en celine dion is ook een van mijn favorite.
  zo zie je maar dat we nog wat overeenkomsten hebben.
  en schaatsen vind ik ook geweldig om tezien.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om dit allemaal te lezen. Wij gaan net als jij ook graag naar musicals en kunnen daar heerlijk van genieten en lusten ook liters thee in allelei smaken.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk meer over je te weten te komen Nadine! Je hebt een lekker relaxed en tevreden leventje zo te lezen. Houden zo!
  Liefs, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dit allemaal even te lezen.

  Fijne dag.

  Lfs Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. o leuk om dit allemaal van je te lezen en ik zie wel wat overeenkomsten. Ben ook gek op al die series die je opnoemt en op musicals. Kan ook helemaal blij worden van koopjes en ik drink dan wel geen liters thee maar wel liters koffie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om zo wat meer over je te lezen.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!