Doorgaan naar hoofdcontent

Tussen de bedrijven door...

Zo vandaag weer druk in de nieuwe keuken gewerkt. En in huis. Voor mijn gevoel is het nu overal een puinhoop in huis (terwijl het op het zicht wel meevalt). Overal staat wat en ik ben niet aan het opruimen maar aan het verplaatsen grrrr... Blij als we alles weer netjes hebben (en dan staat vast het volgende project weer voor de deur, maaar goed)...

Donderdag ga ik 's ochtends bij Cornelie scrappen. We blijven lekker in de lift want we sturen elkaar van te voren een kaart om te liften. Op die manier voorkomen we (denk ik) dat je eerst een uur moet nadenken over wat je wilt gaan maken. De komende vrijdagavonden staan gepland voor scrappen met mijn schoonmoeder. Wat we gaan maken zal ik voorlopig nog niet laten zien, want misschien leest degene voor wie het is wel mee ;)...Liften geblazenDit kaartje heb ik een aantal weken geleden gemaakt, maar nog niet laten zien. Ik heb ook geen idee of ik dit nu leuk vind of niet, dat hang van mijn bui af haha...Ach als babykaartje kan het best! Oja, de winnaar van de Lift Challenge is ook bekend gemaakt vandaag. Angéle is de gelukkige winnares. En dus de meelifter van de maand oktober. Wat een leuk en originele uitwerking maakte zij! Volgende week dinsdag zetten we de nieuwe challenge online en is het weer lekker liften geblazen voor iedereen. Dus zet het vast in je agenda als je mee wilt doen! En ik kan jullie alvast verklappen dat José een super leuke kaart heeft uitgezocht!

Reacties

 1. Als jij dat nou was op die foto!haha!
  Dat vind ik altijd het mindere met die plaatjes, foto's van mensen die je niet kent. Maar ach, dat is voor iedereen weer persoonlijk.
  Neemt niet weg dat je kaartje heel erg mooi is, maar dat lukt jou eigenlijk altijd wel!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! en succes met de verbouwing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie leuke kaart succes met de verbouwing
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk kaartje weer zeg. Heel veel succes met de verbouwing en veel scrapplezier zowel bij Cornelie als ook smane met je moeder leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kaart is helemaal super, maar de foto tja, ik begrijp wat je bedoelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het toch wel een heel leuk kaartje! Succes met de verbouwing en opruimen............. enne scrap ze samen met Cornelie en je moeder, gezellig!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het een heel lief kaartje nadine, beetje vintage achtig.


  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja verbouwen is geen lolletje! Maar je krijgt er wel wat moois voor!
  Je kaart vind ik erg mooi. Mooie lay-out, grappige foto en mooi de hartjes als kleuraccent!
  Veel plezier morgen met Cornelie en ik ben benieuwd of de nieuwe kaart maandag aanslaat!
  Liefs, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh meid, ik zie nu al op tegen de verbouwing van onze badkamer in januari... maar even doorbijten!
  Je keuken wordt vast prachtgi!
  Gezellig, jij en Cornelie scrappen samen! Ik was lekker vrij vandaag en heb dus ook wat gemaakt, je gaat het zien! ;)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou ja... en natuurlijk is je kaart prachtig, vergeet ik gewoon bijna, schande! Leuk, die turquoise accentjes erop! Geven het pit!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!