Doorgaan naar hoofdcontent

Kerstkaart, of toch maar niet....?

Pssst... rond middernacht sluit de derde liftchallenge, dus als je nog wilt meedoen, doe het snel! We hebben al meer dan dertig enthousiaste deelnemers, zo leuk! En een mooie kaarten die gemaakt zijn, super. Spannend wie dit keer de winnaar wordt van de mooie prijs die door Miranda van ScrappyDoo beschikbaar is gesteld! En ik weet dat de volgende liftchallenge-kaart én de prijs ook weer te gek zijn, dus houd het blog in de gaten!

Vandaag was het prachtig weer om naar buiten te gaan, maar het was ook wel weer om lekker met een kop thee aan het freubelen te gaan... en dan stond ook de vaat nog op me te wachten om opgeruimd te worden... dus heb ik alles een een beetje halfbakken gedaan... ik wilde wat kerstkaarten maken, maar dit is het resultaat :).... geen idee waar het mis ging, waarschijnlijk al bij de papierkeuze. Naja dan maar weer een kaart voor de 'gewone' voorraad. Ben waarschijnlijk nog niet zo toe aan kerstkaarten... want ik vind deze wel erg leuk geworden!

Reacties

 1. Hij ziet er inderdaad niet heel kerstig uit :-):-), maar hij is wel super !!!! Leuk met die tag !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad nadine, hij is super leuk en mooi.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd geen kerstkaartje maar wel een beeldschoon en fleurig kaartje!! Erg mooie papier en kleuren combi.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Nadine, jij toverde toch nog iets moois! Prachtig gedaan!
  liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is geen kerstkaart maar hij is wel heel mooi geworden.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, er is inderdaad ergens iets mis gegaan! Goed mis gegaan welteverstaan, want je kaart is een beauty! Dat papier met de bloemetjes vind ik te gek! Die mooie strik trouwens ook! Laat die kerstkaarten nog maar even liggen meid, ik vind zulke kaartjes prima ;-)

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart, Nadine. Ik vind het helemaal niet erg dat je na je mislukte poging tot een kerstkaart uiteindelijk deze vrolijke kaart hebt weten te maken!
  Fijne dag,
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vrees dat jij meer in de lentesfeer zit zeg maar, haha!!! Maar wat een te gek mooie en gave kaart is dit, O, hier wordt ik nou weer helemaal enthousiast van!! Top!!!!
  Doe de volgende ook maar weer halfbakken, haha
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind het leuk dat ie zo anders is! Gaaf!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super mooi kaartje!

  groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!