In de lift...

Waarschuwing: veel foto's!!! :)

Vorige week was Cornelie bij mij te scrappen. We hadden weer een kaart voor elkaar uitgezocht om te liften. Daarmee voorkomen we dat we te lang moeten nadenken over wat we gaan maken. En het werkt!!! Ik kon dan ook meteen aan de slag met een heel leuk kaartje van Ingrid Danvers. Ik ben weg van haar kaarten en bezoek regelmatig haar blog, dus ik vond het zeker geen straf om deze kaart van haar te liften.











Ik heb dit kaartje ermee gemaakt:






















Maar er is meer... ik heb die middag nog een kerstkaart gemaakt (vind 'm zelf een beetje donker en halloween-achtig).























Ennn... ja ik had van Cornelie zo'n leuke embossingmal gekregen (merk = Couture Creations, Drink me), die ik dus MOEST uitproberen. Hij is echt super leuk! Het kaartje is zeer zoetsappig, maar dat mag ook wel eens een keertje haha...























De mal zat trouwens in dit supermooie tasje, handgemaakt door Cornelie!























De kerstkaarten zijn jullie nog van me tegoed, ik weet het. Hopelijk kom ik er morgen aan toe de foto's op mijn blog te zetten. Maar ik dacht zomaar dat jullie zo voor vandaag wel even genoeg hadden gezien ;). Fijne avond!

Reacties

  1. Ik vind het wel onwijs gaaf dat jullie een kaart voor mekaar uitzoeken om te liften. Kan me voorstellen dat dat werkt. Het voorbeeld is gaaf. Zal eens op haar blog kijken. Jouw liften zijn SUPERtop meid. Ik vind ze helemaal te gek. Wat bewonder ik jouw stijl zeg.
    Het tasje van Cornelie is ook mooi zeg. Die embossingmal moet ik geloof ik ook hebben... zaal eens informeren waar ze die heeft gescoord!
    LIefs, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eerste twee kaarten had ik al gezien natuurlijk, maar nummer 3 nog niet af. Super tof alledrie!! Ja ook ik vind je stijl top, maar dat wist je al!!
    Ben wel nieuwsgierig naar je kerstkaarten!!
    Nou doegie, liefs Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaartjes Nadine !!! Leuk dat jullie zo samen scrappen ! En die embossingmal is wel erg leuk zeg !!
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaartjes!! Lekker hoor zo scrappen met elkaar!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jullie zijn wel een perfect team! Leuk om dat zo samen te kunnen doen en met zo'n mooi resultaat dan nog!
    liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaartjes! De lifts zijn goed gelukt! Tja, kaart 3 vind ik natuurlijk top. Ik hou wel van zoetsappig! Je zou denken dat ik kaart 2 dan niks vind, maar die vind ik nog gaver! Zo'n donkere kaart heeft wel wat. Ik ben er de laatste tijd ook weg van. Wat een leuke embossingmal. Zo'n leuk cadeau (in zo'n leuke tas) willen we allemaal wel Cornelie ;-)

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig wat veel schitterende kaarten zijn dat geworden! stuk voor stuk prachtig!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaarten zijn het geworden!! Leuk ook dat tasje van Cornelie!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. het zijn allemaal leuke creaties geworden
    maar kaart 2 springt er voor mij uit die vindt ik echt gaaf geworden
    gr.agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, wat een productie! Leuk zo'n gezellig samen-scrap-moment! Ik ben vooral weg van je roze kaart, prachtig! Weet je van welk merk die embossingmal is?

    Groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een mooie kaarten nadine, de laatste vind ik juist een sjiek uitstraling hebben inplaats van een halloween kaart.
    en een prachtig tasje heb je erbij gekregen.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow wat een verzameling gave kaarten weer zeg. Ja ben ook helemaal weg van de stijl van Ingrid dus leuke lift heb je gemaakt. En die embossingmal heeft wel een heel erg hoog hebbegehalte prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Indrukwekkende verzameling prachtige kaartjes, Nadine! Mooi tasje ook van Cornelie, jullie hebben allebei een supergave stijl van kaartjes maken! Vind je roze kaart erg leuk, niet te zoet, hoewel ik zoet ook erg kan waarderen. Je donkere kaart vind ik erg erg mooi en niet somber.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Stuk voor stuk weer allemaal geweldig. Halloweenachtige kerstkaart? Nee hoor. Gewoon de donkere dagen voor Kerst....
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gezellgige boel met jullie! En er wordt ook nog gewerkt ook! Wat een prachtige dingen zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Schitterende kaarten, stuk voor stuk. Leuk dat model van de liftkaart!!!Trouwens leuke embossingmal die je hebt gekregen, waar gehaald????
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts