Winters kaartje...

Vandaag ga ik lekker de stad in om te kijken of ik nog een leuk kerstjurkje (voor weinig ;)) kan vinden. Zag dat in veel winkels al aardig wat korting wordt gegeven, dus dan moet ik mijn slag vandaag slaan, toch? Nog twee dagen werken (ma + di) en dan heb ik lekker 1,5 week vakantie, heerlijk! Ik kijk er erg naar uit. Niet dat ik het zo druk heb, maar tijd voor jezelf en tijd samen is toch wel echt genieten. Even een aantal dagen niet verplicht vroeg opstaan, kerst vieren, oud en nieuw...

Ik weet natuurlijk niet hoe het met jullie zit, maar ik ben wel een beetje klaar met de kerstkaarten. Mijn vriend had er nog bijna 10 verkocht op zijn werk, maar hij is nu al vrij, dus dan zou ik ze op moeten sturen. De post is niet heel betrouwbaar, dus maar afgeslagen deze opdracht. Bovendien zou ik dan nog bijna 10 kaarten moeten maken, want ik heb er nog maar een paar op voorraad. Die kerstpapiertjes, daar ben ik nu wel aardig op uitgekeken, jullie?

Winters kaartje
Natuurlijk heb ik vandaag nog wel een kaartje te laten zien in kerstsfeer. Het is eigenlijk meer een winters kaartje, maar ik vind de papiertjes (Echo Park) wel erg leuk. Ook heb ik de sneeuwster?mal (Creatable) gebruikt. Die heeft ondertussen zijn geld wel opgeleverd volgens mij, want ik heb 'm al eindeloos gestanst. Maar ik vind 'm gewoon heel mooi, dus dan moet het kunnen dacht ik zo!























O, pssst, niet vergeten.......dat je nog tot morgen (zondag 18 dec.) 12.00 uur mee kunt doen aan de Liftchallenge. Waag een poging, want het is super leuk om te doen. En heel handig om nog een laatste kerstkaart mee te maken, als je door de drukte even geen inspiratie hebt! Succes!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

Reacties

  1. Hij is zeker erg mooi die stans en de kaart die je ermee gemaakt is ook weer een plaatje!
    Succes met je jurkje en ja, ik ben ook helemaal klaar met de kerstkaartjes. Dit jaar heb ik er minder gemaakt,alleen de mensen die zelfgemaakt echt leuk vinden krijgen er nog een.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi winterskaartje nadine met deze mooie sneeuwflok.

    ik hoop dat je geslaagd ben.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kaartje Nadine ! Ik heb vandaag nog een paar kerstkaarten gemaakt en nu heb ik er hopelijk genoeg. Ik heb het inderdaad ook even gehad met de kerstkaarten.
    En heb je nog een leuk jurkje gevonden ??
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Nadine,
    Het is een prachtig kaartje, heel mooi gedaan!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super kaart! Zou graag meedoen aan de liftchallenge maar heb geen tijd jammer want het was een super kaart om te liften!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuk en mooi winters kaartje en die mal is te gek!! Ben bijna klaar met mijn kerstkaartjes en dan ga ik lekker weer met wat andere papiertjes an de slag. ......
    groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind die sneeuwvlok prachtig en het is idd een winters kaartje. Erg mooi, mooi papier ook.
    Ik ben ook wel klaar met de kerstkaarten en ik heb er niet eens zoveel gemaakt. Had er dit jaar weinig puf in.
    LIefs, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een gezellig kaartje ,sneeuwvlokken/sterren blijven mooi op een winters kaartje
    gr.agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is dit weer een mooie Nadine! Dit zal ik ook wel eens gebruiken!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super weer je kaartje! Geweldige kleuren en papier! Die stans gaat mij nog niet vervelen. Je gebruikt h'm heel mooi!
    Heerlijk dat je bijna vakantie hebt! Lekker naar engeland, top!
    Heb het ook wel gehad met de kerstkaarten, of ze moeten er echt uitspringen! Vanmorgen zag ik er nog één, helemaal top!
    Liefs Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een erg mooie kaart, dat envelopje komt er mooi op uit. Ik heb zelf nog geen kaart met een tag gemaakt, toch maar eens proberen, het ziet er erg leuk uit! Ik heb dit jaar voor het eerst al mijn kerstkaarten zelf gemaakt(allemaal verschillend) maar was al erg vroeg begonnen en dus ook al even klaar. Ik moet eraan denken om al die mooie ideeën die ik nog overal zie goed te onthouden voor volgend jaar!
    Leuk dat je volger bent geworden,
    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts