Doorgaan naar hoofdcontent

101...

...Dalmatiërs? Nee, volgers! Dat zag ik gisteren tot mijn grote verbazing toen ik naar de stand van mijn teller keek! Heel erg leuk om te zien dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in wat ik maak. Bedankt!

Afgelopen vrijdag ben ik bij Cornelie geweest om te scrappen. Het was weer reuze gezellig! Toch wel bijzonder dat het zo goed klikt, terwijl we elkaar nog helemaal niet zo vaak hebben gezien.
Meestal lukt het me nooit zo om na een dag werken nog iets leuks te maken, dus besloot ik gewoon iets te proberen. Van de week had ik bij PTI zulke geweldige nieuwe stansen gezien, maar ik vind ze best prijzig. Van een van die stansen dacht ik (tja, ik ben nu eenmaal een zuinige Nederlander): dat kan ik ook zonder...
Dus bij deze laat ik jullie mijn variant van PTI's schuifkaart zien:


Reacties

 1. Wat een superleuk ontwerp Nadine! Haha, ik ken dat, dat "zuunige". Toch knap hoe je het hebt nagemaakt. Eens goed naar jouw foto's kijken of ik het misschien ook een keertje kan, want het is echt een leuk idee. Maar je uitvoeringis ook helemaal super, leuke stempels en papier. En de kleurencombi komt me ergens vaag bekend voor... haha! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje !!! Erg origineel zo'n uitklap-gedeelte ! Mooie kleurencombi ook .
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik was natuurlijk bij het maken van, en ik moet zeggen, petje af!! Ik vind dat soort dingen echt moeilijk. en jij gaat zitten, rommelt wat...en moet je kijken wat een pláátje! Heel erg mooi, maar dat wist je al.!
  Ja, en ik zei ook tegen Rob toen je de deur uit liep; Dit is toch wel heel bijzonder hè?!" Dat vond hij ook wel ja!!
  Was super leuk!! Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk zeg . . .mooie kleren ook . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit kreeg je dus prima voor mekaar Nadine! Je kaartje is bijzonder mooi gemaakt!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha Dalmatiers. Heel grappig.
  En je hebt gelijk dat je het zonder PTI kan. Je schuifkaart ziet er top uit zeg. Superpapier heb je gebruikt. Onvervalste Nadine-stijl. Het is niet gek dat je volgers trekt hoor!
  Ik ben trouwens van het luie soort, ik heb de schuifkaartdie wel besteld ;-)
  Liefs, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super dit model schuifkaart, knap gemaakt! Prachtige kleurencombinatie! Zo mooi ook de teksten die te voorschijn komen als je de kaart uitklapt.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oooooo die is mooi met prachtig papier nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Поздравляю с 101!) Пусть их будет 1000 и 1, как ночей в сказках Шахерезады)))
  открытка оригинальна!
  С теплом, Елена

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super kaartje Nadine! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een erg mooie kaart! Leuke vorm is dit! Jij hebt geen stanzen nodig, jij kunt het prima zelf! Het papier is trouwens prachtig!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Knap hoor, dat je dit voor elkaar krijgt door wat te proberen! Prachtige kaart, Nadine!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Petje af hoor, voor deze topper! Een plaatje, ik heb ook die stanzen bekeken, erg leuk om zo ideetjes op te doen...mooie kleurencombi ook!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig, Nadine! Knap dat jij dat van een plaatje af kunt. Vorig jaar heb ik een soortgelijk kaartje gemaakt, maar wel met werkbeschrijving (-:
  Misschien kun jij voor je 101 volgers een werkbeschrijving maken. Jij laat ons namelijk zien dat dit model ook zonder stans mogelijk is, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!