Doorgaan naar hoofdcontent

Gastdesigner DCL #142

Wat vond ik het leuk om de winnares van de jubileum challenge van DCL te zijn. Helemaal omdat ik (zo bleek later) een keer gastdesigner mocht zijn. En ik was dan ook van plan daar mijn uiterste best voor te doen. Toen ik van Rosalien de sketch kreeg én de uitdaging (wit + 1 kleur) voor challenge #142 stond ik echter een beetje met mijn mond vol tanden...

Ik vond het echt een lastige dit keer. Mijn inspiratie liet zich helaas ook een beetje in de steek en ik had nu ook geen prachtige voorbeelden van het DT om me door te laten inspireren. Misschien ook niet slim om voor blauw te kiezen, want dat is een kleur waarin ik niet heel veel embellishments heb, maar toen zat het papier er al op haha. Dus dan maar met ponsen aan de slag. Dit is het resultaat:


DCL, bedankt dat ik gastdesigner mocht zijn! Maar de volgende keer doe ik gewoon weer mee aan jullie challenge, want blijkbaar heb ik jullie mooie voorzetjes nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Reacties

 1. Nou ja... Nadine! Dit is toch super? Ik vergeet je verhaal maar snel, want ik zie niet wat je bedoelt :) Hartstikke leuk dat je meedeed met ons als gast DT!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een woord schitterend nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super leuke aparte kaart heb je gemaakt en met deze leuke bloemetjes heb je geen andere embellies nodig, jij mag trots zijn om dit te maken als gastdesigner.

  @ groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie en frisse kaart!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mafkees. Ik vind em ERG mooi. Heel strak en zie ik nou sheet? Je zou zo met de liftchallenge mee kunnen doen hehehe. Ohnee die is gesloten ;-).
  Het midden deel vind ik ERG mooi in blauw en wit. Meid het is gewoon een prachtige en inspirerende kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjee Nadine je kaart is supersss. Geweldig zo dat blauw met wit en gebruik van een sheet. Vind dit een hele originele uitwerking van de schets!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Komt vast door je kiespijn...
  Echt een GEWELDIGE kaart!! Zo mooi!!
  Je doet jezelf écht te kort nu hoor!!
  Sterkte met je bekkie, hoop dat je lekker slaapt!!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé joh, je mag gerust wat meer zelfvertrouwen hebben hoor, hij is toch weer super!!!!! Dusse... kop op! You can do it!
  Enne... wat grappig dat ik nu (eindelijk! hahaha) weet wie jouw schoonmoeder is!
  Nog een fijne zondag!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is daarom toch een prachtig kaartje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!