Liftchallenge #18 'Iets anders'

Een nieuwe challenge, nieuwe kansen. Vandaag start alweer de 18e challenge op het liftchallenge blog. Maar zoals eerder aangekondigd, maken we soms een uitstapje naar 'iets anders' dan liften. Nou en een uitdaging bedenken kun je aan Cornelie wel overlaten. Ze heeft ons gevraagd een leuke kaart te maken met 'transparant sheet'.

Ik houd wel van venstertjes in mijn kaarten en toen ik hoorde dat je met Stazon inkt ook op transparant kunt stempelen, heb ik direct deze kaart gemaakt. Verder is hij vrij simpel, maar wel chique dacht ik zo.


En nu jij!
Uit ervaring weet ik dat je nog veel meer leuke dingen kunt doen met transparant sheet. Embossen geeft bijvoorbeeld ook een superleuk effect, probeer het maar eens. En weet je het even niet? Kijk dan snel op het liftchallenge blog voor inspiratie, want ook de andere teamleden hebben super mooie kaartjes gemaakt met deze sheets. En je kunt natuurlijk weer een leuke prijs winnen.

Geen transparant sheet in huis?
Niet iedereen heeft van die sheets op voorraad, dat snappen we. Wil je het wel aanschaffen, loop dan eens binnen bij Bruna. Geen zin om geld uit te geven? Soms heb je thuis al meer dan je denkt. Vaak hebben clearstamps bijvoorbeeld een extra velletje in de verpakking. En een stevig plastic mapje kun je ook prima gebruiken. Mogelijkheden zat als je goed om je heen kijkt. Succes!

Reacties

  1. prachtige kaart nadine, heel mooi gedaan.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chique is hij zeker, maar behalve dat ook erg mooi met dat stempelwerk op de sheet. Mooi gedaan joh! Staat heel mooi bij het ontwerp en bij de kleur paars.Lint en tagje maken het helemaal af!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Absoluut een chique kaart! Hele mooie doily rand zeg! En die hartjes border maakt het mooi af! Net als die 'spetters' trouwens, erg leuk detail die de kaart toch ook weer speels maakt! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is zeker chique en zooooo mooi! Spetters maken het net ietsjes speelser. Prachtige kaart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg mooi is je kaart geworden! Prachtige kleuren, en nu weet ik nog steeds niet of het kant nou een stempel is of niet. Ook ik vind die spetters zo leuk!
    Fijne dag!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo wat een chique kaart is dit, prachtig stempel werk. Lijkt net kant. Heel MOOI!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Inderdaad een chique, prachtige kaart!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zeg! Ik heb een keer willen embossen op sheet, maar dacht toen dat het ging smelten. Of bedoel je embossen met een bollingspen (zo aan de achterkant)? Ik vind het in elk geval een leuke challenge, hier kom ik vast wel uit! Jij hebt er echt een leuke kaart mee gemaakt! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kaart heb je gemaakt, hele maal top
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij is hartstikke gaaf Nadine. Die spetters vind ik ook erg leuk. Mooi ook de randen.
    Wat heb je er een mooi blogbericht van gemaakt trouwens, top!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo, lijkt net een raam van een dure villa waar je naar binnen kijkt. Stijlvolle kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Nadine,
    Wat een stijlvolle kaart heb je gemaakt, erg mooi!
    Passende kleuren en teksten.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts