Doorgaan naar hoofdcontent

Flipcard of zoiets...

Toch ben ik wel blij dat het gisteren zulk slecht weer was. Jullie zijn namelijk massaal aan het liften geslagen ;)... leuke nieuwe inzendingen kwamen er binnen op het liftchallenge blog. Heb je nog geen poging gewaagd? Neem dan snel een kijkje op het blog, inspiratie genoeg! Je hebt nog tot en met aanstaande zaterdag 12.00 uur de tijd.

Zelf heb ik ook niet stilgezeten, ben lekker aan de slag gegaan met, ja, eigenlijk van alles en nog wat. Een van mijn uitprobeersels is deze flipcard (weet eigenlijk niet hoe je ze noemt). Ik heb hier ooit eens een Sissix?stans van gezien, maar die ga ik natuurlijk niet aanschaffen als ik het zelf ook kan maken :). Na een beetje kijken, nog eens kijken en wat gepruts is het me toch gelukt... 


Stuur jij mij de 25e kaart?
Wil ik jullie ten slotte nog even wijzen op mijn verjaardagskaartenactie... Er druppelden de afgelopen twee weken al een aantal kaarten binnen, die staan te pronken in de woonkamer. Zo leuk ook om te zien wat jullie met de kleurencombinatie doen, super bedankt! Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Lees dan even dit bericht en stuur me een mailtje voor mijn adres. Wie weet stuur jij me de 5e, 10e of 25e kaart en krijg je een leuk RAKje opgestuurd... Vind je dat lastig om te timen? Ook de mooiste kaart is een prijs waard ;)

Reacties

 1. Ouwe prutser! Wat ben je daar toch altijd handig in, en zie, het lukt je weer geweldig. Super leuk geworden!!
  Ik heb je kaart ook klaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed geprutst, mooie kaart zeg! Je kaart komt eraan! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, even prutsen noemt ze dat! Nou als ik even ga prutsen dan komt er toch zeker niet zo'n gaaf kaartje uit! Super gedaan!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is een super leuke kaart geworden nadine

  heb jij mijn kaart binnen gekregen?

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap van je! En groot gelijk hoor om dat lekker zelf te proberen. Vind het heel geslaagd! En zo te lezen komen er nog meer kaartjes aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee. Hoop voordat we op vakantie gaan tijd te hebben voor de liftchallenge en je verjaardag.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooow I like!!! Wat een enige aparte kaart is dit. Ouwe prutser hahaha, ik moet lachen om Cornelie's reactie.
  Mooi papier is dit en gaaf alle cirkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het is inderdaad een flipkaart ! heel erg mooi uitgewerkt ! knap en leuke kleurtjes, grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!