Doorgaan naar hoofdcontent

Uitslag liftchallenge #20 en pop-up kaart

De uitslag van liftchallenge #20 staat online op het liftchallenge blog. Veel deelnemers dit keer, super leuk. De kaart van morgen (gekozen door Marjan) is ook zeker de moeite waard, dus houd het blog in de gaten.

Happy birthday
Vandaag wil ik jullie de kaart laten zien die ik voor mijn zus heb gemaakt die in juni jarig was. Het was een van mijn experimenten met 'wat ingewikkeldere kaarten'. Ik vind er zovéél op Pinterest, dus ik probeer er af en toe ook een na te maken. Want anders wordt de lijst alleen maar langer. Heb hiervoor een vrolijk paper pad gebruik van volgens mij Echo Park... De stempel is van Heidi Swapp, aan het begin van mijn 'scrapcarrière' was dat mijn favoriete merk... Nu zijn er voor mij te veel mooie alternatieven om slechts één favoriet te hebben... of hebben jullie die wel?
Reacties

 1. Dit vind ik te gek Nadine. Wat een superleuk model. Het popup gedeelte is hartstikke leuk zeg. En het is weer zo´n lekker strak geheel. Leuk de tekst aan de voor en binnenkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaart, en wat een verrassende popup binnenin. Echt gaaf, vooral met die stoere kleuren! Ik heb niet één favoriet merk, maar leer wel langzaamaan een beetje de merken kennen die meer en minder goed bij mijn stijl passen. Ik merk vaak dat als ik denk "gaaf papier" dat het van bepaalde merken komt, zoals inderdaad echo park, of my minds eye. Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een supergeslaagde kaart ! ik hou van kleine 'verrassingen' maakt het oooooh effect altijd groter en leuker ! helemaal geslaagd dus !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat heb je super leuk gedaan Nadine het is weer een pracht kaart.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke kaart heb je gemaakt voor je zus!! leuke papiertjes heb je hiervoor gebruikt!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuk zo'n pop-upcard! Echt mooi gemaakt, voor mij veelste ingewikkeld! ;)

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, die is gaaf zeg! Mooi gedaan meid! Knappe kaart!

  Nee, ik heb geen favoriet merk, wel zie ik dat ik vaak val op papier van My Mind's Eye, maar omdat ik houd van meerdere stijlen houd ik ook van meerdere soorten papier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent natuurlijk weer heerlijk aan het prutsen geweest, maar wat heb je weer een tof resultaat!Geweldig leuk met d ecupcakes, en kaarsjes, super gedaan!
  ook ik heb niet één echt favoriet merk. Als het maar mooi is, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is een super kaartje, Nadine! Wat een werk, lijkt mij. Heb je daar een beschrijving van die je na kon maken of moest je alles zelf uitvogelen? In ieder geval errug mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig leuke kaart is dit, alleen de vorm al! De binnenkant is echt een verrassing, leuk hoe de cupcakes naar voren komen. Net als de kaartjes! Qua papier heb ik zeker mijn voorkeur. Van stempels is er teveel leuks, maar ik heb wel heel veel van Eline Pellinkhof.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo, dit is een heel gave kaart. Schitterend gedaan met prachtig papier. Zo ook de kaart die ik mocht ontvangen!! Helemaal te gek. En wat leuk dat ik er één van je kreeg, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!