Challenge #23 Iets anders...

Wat was het Liftspektakel een succes! Zijn jullie er al van bekomen? Vast wel! En het is te hopen, want vandaag start weer een nieuwe uitdaging. Ik mocht dit keer de 'Iets anders-challenge' bedenken en bedacht de volgende opdracht:

"Zoek een logo dat jou om welke reden dan ook aanspreekt en gebruik het als inspiratie voor je kaart. Het kan een logo zijn van je favoriete kledingmerk of parfum, van de mooiste verpakking in de voorraadkast of gewoon een logo dat je zoekt op Google. Wat je er mee doet, is aan jou. Gebruik de kleuren, de vorm of juist de tekst, laat je fantasie de vrije loop! Plaats bij je blogbericht wel het logo dat je als uitgangspunt hebt gebruikt."

Ik heb voor het logo van Paper & Pictures gekozen, omdat ik het tegelijk strak en stijlvol en vind. Ook de kleurencombinatie vind ik erg mooi. 


Ik heb me dus door de kleuren laten inspireren, maar ook door de layout.


Ik had een idee over deze challenge in mijn hoofd en was heel enthousiast toen ik de uitwerkingen van Marjan, Cornelie en José zag. Maar eerlijk toegegeven vond ik het zelf nog best lastig ;). Toch hoop ik dat jullie het een leuke uitdaging vinden en er ook mee aan de slag gaan. Je zult zien dat er verrassende kaarten tevoorschijn komen. Kijk maar eens op het liftchallengeblog voor de andere uitwerkingen, de prijs en de deadline!


Reacties

  1. een heel erg mooie uitwerking, de kleurtjes zijn ook toppie !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtige kaart heb je ervan gemaakt Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een prachtige kaart, Nadine. Mooi dat wit met de tinten uit het logo en heel duidelijk daardoor geïnspireerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg leuk! Vooral al die teksten! Een mooie kaart om een keer 'zomaar' op te sturen!
    Ik ga maar eens even broeden op een logo en proberen mee te doen!
    Groetjes,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo leuke uitdaging heb je bedacht,leuke kaart heb je gemaakt.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het logo is er heel duidelijk in te herkennen, leuk zeg! Vooral de drie blauwe stipjes aan de bovenkant zijn een grappig detail. En die letters (hoi, hallo) vind ik helemaal geweldig, van welk merk is dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind alle voorbeelden van het lift-team mooi, maar die van jou vind ik echt het gaafst! Wat een leuke lettertjes, en wat heb je het logo mooi gebruikt op je kaart! Zelfs de tabjes van de pagina erop verwerkt! We zijn wel into internet hè, Cornelie, Marjan, jij en ik hebben allemaal een internet/media-logo gebruikt... Zal wel door het vele bloggen en surfen komen, hihi.
    Bedankt dat ik voor één keertje mee mocht DT-en! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is supertof nadine! Het logo is absoluut terug te zien. Vond het zelf ook een behoorlijke uitdaging hoor. Heb er denk ik wel wat grijze haartjes bijgekregen hahaha. Maar onwijs om te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuke uitdaging en goed uitgewerkt zeg! Complimenten! 'k Ga even snel de rest van je blog bijlezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt een leuke en originele challenge! Je uitwerking vind ik helemaal leuk! Vooral de letters vind ik gaaf!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel mooi en origineel kaartje, Het logo is goed terug te zien in je kaart. Mooi strak ook!!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super gave uitdaging, Nadine en wat heb je een te gekke kaart gemaakt! TOP!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt voor de tip. Heb meteen even jullie blog gelinkd. Was ik nog vergeten.

    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts