Liften jullie mee?

Afgelopen dinsdag heb ik het super liftspektakel aangekondigd. Sommige van jullie hebben misschien al een kaart uitgekozen, anderen weten niet wat ze moeten kiezen ;)... Om jullie nog een beetje extra inspiratie mee te geven, heb ik ook een poging gewaagd de kaarten van Marjan, José en Cornelie te liften. Omdat het zo verslavend leuk is, dat liften!

Als eerste de kaart van Marjan...


Vond ik best moeilijk, want dit ligt denk ik het verste weg van mijn eigen stijl. Maar dat is nu juist zo leuk van liften. Merkte vooral dat het met de bloemen die ik in huis heb niet echt zo stijlvol werd als de kaart van Marjan, maar hij lijkt goed, toch? Ik vond het vooral leuk om de rafelrandjes aan deze kaart te maken en te beinkten, lekker kliederen... dus houd jij daar ook van, dan zou ik voor deze kaart kiezen om te liften!

Dan de kaart van José... 


Die heb ik uiteindelijk vrij snel gemaakt met papierblokjes van boekenvoordeel. Ik wilde namelijk ook de kleuren van José gebruiken, omdat ze regelmatig kleuren combineert die ik niet zo vaak gebruik. Dus het was even zoeken. Geel cardstock had ik niet liggen, dus ben ik voor wit en kraft gegaan. Ik heb deze kaart met veel plezier gemaakt. Ik kan me zo voorstellen dat jullie ook vrolijk worden van het liften van deze kaart, dus ik zou zeggen: doe een poging!

En last but not least, de kaart van Cornelie...Deze kaart vond ik de makkelijkste van de drie. Heb wel mijn eigen kleurtjes gekozen voor deze kaart. Maar, van die mooie rosie posie stempels van PTI heb ik zelf niet. Dus op zoek naar een goed alternatief. Ergens helemaal achterin de kast vond ik nog een boek met 3d-plaatjes. En vinden jullie deze nou niet héééél erg op de rosie posie lijken? Dus ik heb heerlijk zitten knippen, tijd geleden! Ik merkte weer even hoe ontspannend dat is. Schiet er bij jou ook een alternatief binnen? Ga dan aan de slag met de kaart van Cornelie.

Lift je lekker mee?
Zo zie je maar weer dat je met liften heel veel verschillende technieken leert/opnieuw gebruikt/herontdekt... Heb je een leuk idee? Doe dan vooral mee! Je mag natuurlijk ook mijn kaart liften ;) Je hebt nog tot en met zaterdagmiddag 11 augustus 12.00 uur de tijd om mee te doen met het super liftspektakel.

Fijn weekend allemaal!

Reacties

 1. Wat een mooie lifts! Dit is meteen hele goede reclame voor de challenge. Ik vind vooral je lift van Marjan en Cornelie helemaal geslaagd. Leuk! De kaart van Marjan lijkt mij ook de grootste uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat heb je dat toch super gedaan. Ik had ze al gezien natuurlijk, maar wat zullen Marjan en José verrast zijn en het onwijs leuk vinden! Ik vind het echt super gedaan, alledrie!! Heel knap!! Erg tof Nadine!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, wat leuk dat je je teamleden gelift hebt. Vooral de lift van Cornelie vin ik erg mooi. Ik heb een poging gedaan om jou te liften. Laat hem snel zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een creatieve madam ben jij ! wow, gewoon 3 kaartjes gelift ! mooi gedaan !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat super joh!! Knap gedaan, alle drie! Ik vind dat je mijn kaart heel mooi gelift hebt, blijkbaar is het niet een eenvoudige om na te maken als ik het zo lees hier en daar. Maar ik zie echt erg mooie resultaten en daar doet deze zeker niet voor onder. Ook de kaart van José is gaaf en met die van Cornelie heb je echt een toppertje gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow dat heb jij super gedaan, jammer dat jij niet mee kunt doen.
  ik ga proberen als ik een gaatje kan vinden tussen al mijn dt werk.
  prachtig Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je zelf ook meedoet! Ze zijn goed gelukt!
  Ik ga zo ook allemaal proberen te maken!
  Groetjes,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je zelf ook meelift! Je kaarten zijn alledrie geweldig. Ik heb zelf al een paar keer naar jullie kaartjes gekeken en weet niet welke ik moet kiezen. Misschien kom ik er vandaag dan eindelijk eens aan toe (en anders morgen??).

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie lifts! Vooral de laatste vind ik ontzettend goed gelukt, maar de eerste twee zijn zeker ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Whaaaa ik val van mijn stoel joh! Weet je dat ik het idee had opgevat om jullie 3 ook te liften en dan in te schrijven bij de challenge?! Maar het is er gewoon niet van gekomen.
  Ik vind het super dat jij ons alle drie hebt gelift. Geweldig hoe je dat hebt gedaan en je inspirerende beschrijvingen er bij over wat je er leuk aan vond om te doen. Onwijs Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja Nadine dit is geweldig leuk!
  Jou kaart heb ik ook gelift hoor, hij komt zaterdag op mijn blog.
  Jouw kaart vond ik het moeilijkst, ik heb denk ik moeite met CAS, hoewel ik het prachtig vind.
  Misschien komt het wel door de grote hoeveelheid mallen die ik inmiddels rijk ben. Een luxe probleem dus. Maar ik denk dat het wel leuk gelukt is hoor.
  Tot zaterdag Nadine of kom je morgen naar de liftkaart van Jose kijken, donderdag is Cornelie aan de beurt en je snapt wel waarom jij de laatste bent.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super liftjes Nadine! Jammer dat het me niet lukt om mee te doen met jullie feestje. Straks als alles weer in rustig vaarwater komt hoop ik het in te halen ;) Veel succes met het kiezen van een winnaar.

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts