Wie wint het Super Liftspektakel?

Wat was het genieten geblazen de afgelopen twee weken tijdens het Super Liftspektakel. Wat hebben veel van jullie meegedaan en wat kwamen er veel fantastische kaarten voorbij. Dank jullie wel voor de enthousiaste bijdragen!

Ik heb natuurlijk met speciale aandacht gekeken naar de kaarten die jullie maakten op basis van mijn voorbeeldkaart. Maar liefst 42 van jullie namen de moeite om mijn kaart te liften, zo ontzettend leuk! Dan moet je dus uit de volgende selectie een keuze maken:Jullie snappen wel dat dat niet zo makkelijk is. Wat lijken ze allemaal op elkaar he? Toch kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn. Ik heb vooral gelet op het puur namaken van mijn kaart, dus met alle elementen, zonder extra's en toch een eigen draai. Voor de winnares van mijn challenge heb ik het volgende RAKje samengesteld:


Het zijn papiertjes en embellishments in de stijl van mijn voorbeeldkaart voor het Super Liftspektakel, maar dat hadden jullie vast wel al gezien. Ik laat jullie ook niet langer in spanning...

Degene die mijn liftkaart het mooiste heeft nagemaakt is:


Van harte gefeliciteerd! Je kaart leek ondanks de heel andere papiertjes ontzettend goed, erg knap! Stuur me snel een mailtje, dan zorg ik dat het RAKje zo snel mogelijk jouw kant op komt. Bovendien mag je de volgende button op je blog zetten...En dan willen jullie natuurlijk ook graag weten wie de andere winnaars zijn? Kijk dan even op de volgende blogs: 
En voor de overall winnares van het Super Liftspektakel stuur ik jullie door naar het liftchallenge blog! Ik hoop vooral dat jullie allemaal evenveel plezier aan het kaarten maken hebben beleefd, als ik aan het bekijken van jullie creaties.Hopelijk tot morgen, want dan start natuurlijk weer een nieuwe challenge ;)!

Reacties

 1. Wat had je veel leuke gilifte kaarten gehad Nadine, ik vond ook jouw versies voor Marjan,Cornelie en José erg mooi. Ik heb me meteen aangemeld als volger van je blog, jouw stijl spreekt me wel aan.
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow...als je zo die kaarten bijelkaar hebt verzameld.....inderdaad wat een deelname. geweldig!!
  gefeliciteerd Els!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd Els een hele gave kaart en wat leuk nadine om al die kaarten zo op een rijtje te mogen bewonderen. Zal zekers geen gemakkelijke keuze zijn geweest maar het was dubbel en dwars de moeite waard jullie succesvolle liftspektakel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie creaties zijn er gemaakt. Ik had vakantie en de challenge wel gezien. Veel weg en daarom niet meegedaan. Nu ook weer even bij je rond gekeken, mooie kaarten heb je gemaakt.
  Groeten,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een leuke kadootjes had je zeg! Alleen daarom al de moeite waard om mee te doen. Je kaart was heel gaaf! En dat dachten 42 anderen dus ook. Super toch? Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi gelift, gefeliciteerd els.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjee Nadine, dat was zeker niet makkelijk om daar het winnend kaartje uit te zoeken. Wel gaaf dat er zoveel dames jou kaartje hebben gelift. Gefeliciteerd Els!!


  Wat leuk dat jij ook nog de kaartjes van de andere dames hebt gelift, ze zien er super uit!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige vrolijke kaart!
  Gefeliciteerd Els!

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dit leuk thuiskomen van vakantie: ik heb gewonnen!!
  Dank je wel Nadine, dat je mijn kaart gekozen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts