Doorgaan naar hoofdcontent

Trrringgg... tijd om te liften!

José was voor vandaag de gelukkige om een kaart uit te zoeken voor de nieuwe liftchallenge. En dat kun je aan haar wel overlaten. Ze koos er een van Tosha Leyendekker. Ik kende haar niet, maar ook zij maakt weer heel inspirerende kaarten, dus een kijkje op haar blog is zeker de moeite waard.

Dit is de kaart die José uitzocht, mooi toch?


Toch had ik met de uitwerking nog wel heel wat moeite. Dat kwam denk ik omdat ik een origineel alternatief wilde vinden voor de leuke tasjes. En dat was nog een hele opgave. Maar ik ben bij Cornelie thuis aan de slag gegaan met deze kaart en zij had wel wat leuks liggen: telefoontjes. Van die lekker ouderwetse van PTI. Ik vind ze zo schattig! En in combinatie met dit leuke papierblokje van Boekenvoordeel ontstond al snel dit kaartje. Telefoondraadje erbij en klaar!! Een exemplaar in mijn favoriete kleurtjes. Zeker geen straf om mee te werken. 


Ook de andere teamleden hebben hun best gedaan! Dus kijk voor meer inspiratie snel op het liftchallenge blog. Je hebt nog tot en met zaterdag 6 oktober 12.00 uur de tijd om mee te doen. Moet lukken toch?


Reacties

 1. GAAAFFFF is jouw kaartje Nadine !! Wat een leuke telefoontjes ! En qua kleur vind ik 'm mooier dan de voorbeeldkaart.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een prachtige kaart, Nadine, heel erg leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind em fantastisch! De keuze van de telefoontjes vind ik top! En de kleurencombie is natuurlijk erg mooi. De pebbles op het draaischijftje vind ik een heel mooi accent geven. Idd VEEL mooier dan het origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk alternatief die telefoontjes en mooie kleuren ook!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou een origineel alternatief van de tasjes heb je zeker gevonden. Wat zijn ze gaaf de kleine telefoontjes. Hele mooie en originele combinatie is dit!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gelift Nadine. Geweldig met die telefoontjes. Groetjes, YVonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gaaf! ik vind 'm veel mooier dan het origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk idee om ipv tasjes deze prachtige telefoontjes te gebruiken! En de kleuren zijn helemaal super!

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, dit vind ik de mooiste! Prachtig gedaan, zo mooi hoe je de telefoontjes hebt gepimpt, super!! Tja, en die pebbles...errug leuk!!
  Doegie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ooooooooooooooo ik vind hem helelmaal geweldig.
  wat een super idee, een schitterende kaart Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind jouw lift echt super, zo mooi die telefoontjes en natuurlijk qua kleur helemal wat wij allebei mooi vinden. Jij had duidelijk meer inspiratie dan ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het origineel een beetje een vaag kaartje eerlijk gezegd haha, ik heb er niet zoveel mee. Jouw kaartje daarentegen is super leuk! De kleurencombi blijft een toppertje. De keuze voor de telefoontjes is heel goed uitgepakt, heel leuk met de pebbles (ik gebruik het woord maar hoe anderen hem gebruiken, ik ken 't niet) en het roze draadje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow super origineel met die schitterende telefoontjes!
  Echt een plaatje!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. die draadjes, het einde! maken deze stijlvolle prachtkaart helemaal af

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk leuk leuk. Lijkt me leuk om mee te doen, dus wie weet.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig is je lift.
  Ik hoop weer mee te doen.
  Liefs hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, wat superleuk gedaan met de telefoontjes!!!
  Wat ik ook schitterend vind, zijn de kaartjes als luierbroekjes. Heb je dat patroon besteld bij de link die je hebt geplaatst? Ik wilde het bestellen maar de balk onder "in winkelwagentje" is helemaal paars. Het lukt me ook niet om een account aan te maken. Ook die balk waar je op verzenden moet klikken, is helemaal paars.
  Echt heel jammer want zag wel een paar leuke patronen.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha Nadine, het is inmiddels gelukt om te bestellen!! Ik internette met google chrome en dan wordt alles direct vertaald maar daardoor werd de balk paars. Opeens kwam ik op het idee om de origineel weer te geven en...ik kon bestellen ;-)
  Bedankt in ieder geval voor je inspiratie!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!