Doorgaan naar hoofdcontent

Skypekaart #3

Oeps, de skypekaart plaatsen zit nog niet helemaal in mijn systeem. Dus nu even later dan Cornelie wil ik jullie mijn derde kaart in deze reeks natuurlijk niet onthouden. We gingen dit keer niet aan de slag met een sketch, maar met een journaling van Action. Wat zijn die dingen toch leuk, maar lastig! Ik vind het wel moeilijk om daar steeds iets anders mee te bedenken, ik heb ze wel vaker gebruikt maar steeds op dezelfde manier: uitdaging!.

Dus heb ik een beetje geknipt (de binnenste cirkel) en de cirkel verplakt, zodat mijn achtergrond weer meer terugkomt. Verder heb ik met swirls en een oude bloemenpons (waar ik jaren geleden zoooo gelukkig mee was) de boel een beetje tot bloei laten komen. De cupcakejes heb ik uit een nieuwe journaling (krijg je er daarom altijd drie in één pakje?) geknipt en met 3d-tape opgeplakt. De mal met vierkantjes en rondjes heb ik ook nog even versierd, ja ik was lekker bezig.


En Cornelie, die was tegelijkertijd met haar kaart bezig natuurlijk. En wat was het weer leuk om elkaars creaties te bekijken. Benieuwd? Hop even lang bij haar blog. Fijne dag!

Reacties

 1. Wat heb je dat leuk gedaan zeg! Ik heb ook verschillende van die blokjes omdat ik ze zo mooi vind maar als ik er iets mee wil doen dan weet ik vaak nioet wat. Dit vind ik een erg leuk idee, het is een hartstikke leuke kaart geworden.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook al zo'n prachtige kaart.
  jullie zijn goed bezig Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is erg leuk geworden zeg. Leuk om te zien wat er allemaal mee gedaan kan worden. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze zelf ook erg mooi maar heel lastig. Je hebt een mooie oplossing bedacht met de binnenste cirkel. Geeft een leuk effect dat versprongen deel. Schattig de reeks bloempjes en swirls! Mooie kaart Nadine! Ik ga nog ff bij Cornelie kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is er mooi geworden zeg! Leuk om zo te 'spelen' met de materialen die je hebt. Tja, ik heb ook inderdaad genoeg ponsen, stempels en andere benodigdheden liggen waar ik toen heel blij mee was en nu amper meer naar pak.Jammer eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt, prachtig is die.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee deze is ook leuk, totaal anders als die van Cornelie. Leuk dat je de binnenste cirkel eruit geknipt hebt, geeft een speels efect1

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook jouw kaart is mooi, Nadine! Je hebt altijd een mooi gebruik van kleur en vaak ook zwarte accenten, waar ik ook van houd. Vind jullie challenge knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kaartje, Nadine. Mooi al die ronde vormen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat maken jullie toch leuk dingen zo skypend saampjes!
  Echt heel gaaf.
  lieve groet,
  Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De binnenste cirkel verschoven vind ik leuk bedacht. Zo is het een geheel geworden. De cirkels en vierkantjes, is dat nou de stans, die we 'samen' kochten? Leuke kaart.

  Ik verheug me op morgen en hoop dat jullie het leuk gaan vinden hier (-;
  Goede reis!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke kaart!
  Mooi gedaan!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. een echt plaatje is het ! heel erg geslaagd weer !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind hem leuk Nadine!
  Super idee om de cirkel los te knippen.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk gedaan! Zeker ook dat je middenin wat weggeknipt hebt.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk!! Mooie kleurencombi ook!
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!