Skypekaart/creatie #5

Al voor de vijfde achtereenvolgende week verrassen Cornelie en ik jullie met onze skype creaties. Vandaag is het alwéér donderdag, dus zijn jullie er klaar voor?

We zijn dit keer namelijk het toilet ingedoken. Nee, niet met de webcam ;)... het moet niet gekker worden! We zijn in het kleinste kamertje van het huis (tenminste, dat is de wc bij mij wel) op zoek gegaan naar materiaal voor onze uitdaging: 'pimp een toiletrol'. Tja, ik heb het ook niet bedacht :). We hadden op Pinterest en bij José al eens zo'n creatie gezien en dat leek ons wel wat. Dus aan de slag!

Met papier van Jillibean Soup dit keer. Ik kreeg deze papiertjes van Marjan voor mijn verjaardag en ook Cornelie had het liggen, dus dat kwam goed uit voor onze skype challenge. Door de onderkant van het rolletje dicht te plakken, krijg je een soort doosje. De bovenkant kun je ook dichtdoen voor het effect van een Joekel (kennen jullie die waterijsjes nog?). Maar ik heb de bovenkant open gelaten, zodat je er iets in kunt stoppen. Lintje eraan, vlindertjes erop, tekstje erbij en tadaaaaa....


Overbodig om te zeggen dat Cornelie ook zo'n leuke wc-rol creatie heeft gemaakt, maar ik doe het toch. Kijk dus snel even op haar blog. En mocht je zelf nog een leuke uitdaging zoeken, hop dan ook even langs het liftchallengeblog. Je kunt nog aan de slag met zo'n leuke paspop!

Reacties

  1. Wat een ontzettend leuk idee en wat een fleurige verassing is het geworden, top!
    Ik ga meteen wc rollen verzamelen:-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is echt een leuk idee en hij kan meteen op mijn to-do lijstje( lees berg) Mooie kleurtjes ook. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha we doken het toilet in, zo komen de praatjes!!
    Het was een hele leuke om te doen, en volgens mij waren we er ook best snel mee klaar!? Toch?
    Ik was helemaal vergeten hoe die van jou eruit zag, maar echt super leuk!! Leuk het lintje eraan!!
    Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaaf geworden, Nadine! Whahaha, dadelijk ook maar eens het toilet in duiken :o)
    Lijkt me ook leuk om te maken met de kinderen van de Buiten Schoolse Opvang!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk resultaat van een bezoekje aan de wc haha. En een joekel, jaaaa! Leuk idee om een klein presentje in te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij hebt er meer een tasje van gemaakt ook erg leuk!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het is leuk gedaan Nadine, je moet maar op het idee komen.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, waar je al geen inspiratie kunt opdoen! En bedankt voor het terugbrengen van jeugdherinneringen aan de Joekel, was al helemaal vergeten hoe die dingen heten, maar moet inderdaad bij deze vorm doosjes wel altijd aan een waterijsje denken, haha. Mooi is ie geworden zeg! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat zijn jullie goed bezig zeg!
    Echt leuk die gepimpte wcrollen.
    Super.

    groetjes an Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmm bij mij hangen de wc-rollen gewoon aan een haakje hahaha.
    LEUK istie joh! Lekker vrolijk schattig de vlindertjes. Erg leuk om te doen he. Ook heel gaaf voor een kindertraktatie... daar ga ik dus mee aan de gang.
    Van onderen dichtnieten is ook een optie trouwens. Ziet er ook wel leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een kleur idee, en ook leuk dat je het op een bepaalde manier ook samen doet.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ook deze vind ik gaaf! Kom net bij Cornelie vandaan namelijk. Zo kwamen deze kleurrijke papiertjes nog wel van pas :) De vlindertjes erop vind ik zo leuk speels.
    Jouw creatie brengt mij op een idee: dit is ook best te doen voor Moederdag! Als juf een beetje voorbereidt ;) ... ponsen...enzo..

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oooh die van jou is ook al zooooo vrolijk, heel leuk!!!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ook hier, mooie, fleurige creatie ! dit weekend komt de zon terug, joepie ! helemaal passend
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zonet al tegen Cornelie gezegd, dat de rolletjes hier altijd tot een traktatie vouw - voor de papier container, hihi. Jammer eigenlijk, het ziet er namelijk zo vrolijk uit!
    Vind het papier van jou ook leuk. En ja, ook de vlinders (-: !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het is een geweldig idee. Ik zag die van Cornelie ook al. Echt te gek, die van jou ook. En ik zei het ook al tegen Cornelie, jij bent ook fan van Stampin' Up!? Kijk dan snel op mijn blog, ik heb wellicht iets wat jullie interesse wekt...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow, jij maakt mooie dingen. Even un antwoord op jouw vraag. Het is idd een kast voor scrappapier. Die je ook in de winkels ziet. Als je interesse hebt, mail me dan even op leontine punt meijer at gmail punt com.

    Groetjes,
    Leontine

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi Nadine, wat een leuke creatie! wat je allemaal niet kunt doen met een wc-rol. Ik zag net je Holland doos en keek m'n ogen uit. maar ik viel ook achterover van verbazing. Ik heb net een naaidoos gevuld met zakjes en labeltjes op mijn blog gezet. Had het een tijd geleden voor een demo gemaakt. En een van jou zakjes is bijna identiek aan de mijne. Hoe is het mogelijk!!! Je labels zijn trouwens PRACHTIG. Ik had ook nooit zoveel met dat papier maar jij maakt er wel iets heel moois van. Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts