Doorgaan naar hoofdcontent

Wist je dat...


... het vandaag World Card Making day is? Als dat geen goede reden is om met je mooie knutsel spullen aan de slag te gaan dan weet ik het ook niet meer. Het weer is er tenslotte perfect voor, vinden jullie niet? Kachel aan, kopje thee, wat lekkers: genieten! Ik ben vandaag volop in de weer om een leuke verrassing voor mijn beste vriendin te regelen (ook daar komt iets creatiefs bij kijken, wordt vervolgd), maar ik wil jullie natuurlijk wel weer een kaart laten zien.

Deze kaart maakte ik laatst voor mijn zus en zwager die een nieuw huis hebben gekocht. Ze zitten nog midden in de rommel, maar dan is een kaartje natuurlijk wel een goede oppepper om door te gaan tot het er super uit ziet. Nu kan ik dat wel aan mijn zus overlaten, het wordt vast een heel mooi huis. De kaart is een idee van Meg. Ik heb hem alleen zelf gesneden in plaats van met de silhoette, want die heb ik niet :). Met de MME stempel van een houten plank heb ik er een houten huisje van gemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie van dit stulpje vinden... ik heb er in ieder geval bloed, zweet en tranen in gestopt, het was een flinke klus.


Fijn weekend allemaal!

Reacties

 1. Nou vandaag komt er bij mij niet veel van. Eerst een verjaardag vandaag. Vanavond misschien!
  Jouw huis vind ik ge-wel-dit! Wat knap en netjes gesneden. Ik zie zoveel leuke elementen: de sleutelgaten en het mooie afdankje erboven. De slingers, vogeltjes, raampjes met bloemen. Wat een feest om te krijgen!
  Nou geniet vandaag meid en ik ben benieuwd wat je ons voortovert!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat het een klus was, is ook goed te zien, zo vol met leuke details! Ik vind het een geweldige huisjes/verhuis/nieuwhuis kaartje!! Dat jij geen Silhouette hebt is geen probleem, netjes gedaan inderdaad! Een bewaarkaart, dat is duidelijk!!
  Hier misschien nog even aan de kaartjes, maar ook de vijver moest even onderhouden, boodschappen gedaan, schoonmaak... zie wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij gaat vandaag ook weinig van scrappen komen, ben op het moment helemaal verdiept in een goed boek en vanavond nog een feestje, maar jou kaart ziet er super uit ! Je zult maar zo'n kunstwerkje mogen ontvangen.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik wist het. Ach is het dat bij ons niet alke dag, hahaha. Maar vanavond hebben we oppas!!! dus ik ga met mijn manneke lekker genieten. Helaas geen geknutsel vandaag. Want voordat de oppas komt moet het huis schoon he! hahaha. Werkelijk SCHITTEREND huis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een staaltje vakmanschap, de Silhouette det het je niet na, Haha!
  Goed gelukt om het houtwerk na te bootsen met die houten latten stempel! Het is net echt....
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ontzettend leuke kaart Nadine! Wat is het 'hout' goed gelukt zo :-) Ik heb zelf zowaar een kaartje gemaakt vandaag, nu nog even op de foto zetten. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo dat moet een enorme klus zijn geweest zeg.Al die details en elke plank stempelen. Fijn weekend Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helaas geen geknutsel voor mij vandaag. Jouw creatie is ge-wel-dig! Heel gaaf met de houtnerf. En de vlaggetjes. En en en... ja, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super! Wat gaaf met die houten achtergrond en die vorm doet het natuurlijk helemaal! Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat supermooi gedaan ! heel erg leuk, al die details !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super Nadine! Dit heb je echt prachtig gedaan, je moeite is beloond!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is dat gaaf geworden, Nadine, je hebt echt eer van je werk! En zo'n mooi kaartje zal zeker een oppepper voor je zus zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waar kunstwerk!! Geen Silhouette, maar een Nadilette, haha! jij kan het gewoon allemaal zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het huis helemaal geweldig! Leuk leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ooooooooooo wat gaaaaaaaaaaaaaaaf super kaartje heb je gemaakt Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat het een flinke klus is geweest, kun je aan de kaart wel zien. Hij is prachtig geworden. Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk patroon, Nadine!En helemaal af met dat houtnerf papier. Mooie kaart,meid! Mooie opsteker voor je zus. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!