Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #30 Stempelen maar

We zijn deze week alweer toe aan de 30e! liftchallenge, wat een aantal, niet? De vorige challenge was weer zeer geslaagd, elke week doen ruim dertig enthousiaste dames mee, daar zijn we super blij mee.
Cornelie had de beurt om een voorbeeld uit te zoeken voor de nieuwe challenge en ze had zin om te stempelen. Ze koos deze leuke kaart van Stephanie. Haar blog heet Stamping&Sharing en daar laat ze nog meer prachtige stempelkaarten zien.Dit is het voorbeeld, lekker fleurig en prachtig in balans qua verdeling van vlakken enzo, als je het mij vraagt. Zelf heb ik altijd moeite met stamp only kaarten. Daar moet ik echt voor 'in the mood' zijn, zeg maar. En dan nog, echt mijn ding is het niet, maar ik vind het wel leuk om af en toe een beetje met inkt en stempels en embossingpoeder te experimenteren. 


Ik heb, anders dan in het voorbeeld, de stempels over de vlakken door laten lopen. Dat doe je heel eenvoudig door op 1 vel te stempelen en vervolgens de pagina in drieën te snijden. De twee 'bovenste' bloemen heb ik uitgeknipt en met foam tape op de witte stempel geplakt. De witte en zwarte stempels heb ik met embossingpoeder bewerkt, voor een chiquere uitstraling en een mooie glans. 

Zijn jullie klaar voor wat stempelwerk? Doe je best! Experimenteren kan heel leuk zijn.
Tot en met zaterdag 1 december 12.00 uur hebben jullie de tijd, dus denk er gewoon even rustig over na. Enne, embossingpoeder is natuurlijk niet verplicht. De sponsor is Bij oma Dee, gegarandeerd een leuke prijs dus voor de winnares! Succes!


Reacties

 1. Wat een mooi resultaat! De bewerking met embossinginkt geeft het zeker wat extra's. Nu vallen de kleuren goed op op het kraftpapier. Wat een leuk idee om de twee bloemen er nog verdikt bovenop te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al zo'n prachtige panel kaart, leuk dat je de bloemen wat extra dimensie hebt gegeven door ze op te plakken met foam tape!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent toch goed geslaagd hoor Nadine.
  ik vind het een mooi kaart.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke kaart is het geworden!! En de challenge is ook leuk!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super idee en eruuuug leuk!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super kaart is dit zeg! Hiermee komt mijn inspiratie weer een klein beetje terug. Morgenavond ook maar eens proberen of ik ook zo'n mooie lift kan maken.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf effect op het kraft papier. Heel mooi geworden, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart hoor! Op de een of andere manier anders dan ik van je gewend ben, maar wel mooi! Leuke kaart ook, al moet ik eens denken wat ik daar nu weer bij ga verzinnen... Maar dat is juist leuk! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart! Leuk die verhoogde bloemen tegen het wit van de embossing en de rode accentjes erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi gelift, anders, warm van kleur! Mooi om de zwarte bloem 3D te plakken.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Was eerst ook met kraft begonnen, maar ben toch uiteindelijk voor wit gegaan.
  Je kaart is mooi, leuk om het zo door te laten lopen en ook de bloemen iets hoger op te plakken.
  Leuk al die verschillen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart. Ik hou van kraft, dus ... :) Leuk ook dat je die bloemen verhoogd hebt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ja, dat is ook leuk!
  Mooi kleuren!

  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kaartje zo met dat craft!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!