Doorgaan naar hoofdcontent

Skype kaart #10

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij is een drukke tijd aangebroken... Toch vinden Cornelie en ik gelukkig af en toe een moment om even te skypen en een kaartje te maken. Je hebt nu eenmaal ontspanning nodig af en toe, toch? 

Al moet ik zeggen, dat deze kaart ons beide niet heel veel ontspanning heeft gebracht. We besloten een pop-up kaart te maken, maar hadden er allebei toch wat moeite mee. Een thema bedenken was voor mij niet zo moeilijk: kerst! Maar ik had voor mezelf bedacht dat ik die leuke die cuts moest gebruiken die ik een tijdje terug kocht toen ik bij Judith was. Helaas had ik daar geen papier bij, dus moest ik het doen met wat ik had liggen van andere papierlijnen. Dat is dus niks voor mij...

Kleurtjes combineren
Niet dat ik geen papier heb hoor, GENOEG!!! Geloof me, haha. Nee, ik vind het gewoon erg prettig als alles al bij elkaar past. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik zo van scrappapier houd! Alles past zo mooi bij elkaar... Ik ben dan uiteindelijk maar aan de slag gegaan met wat kleurtjes cardstock. Uiteindelijk best tevreden met het resultaat. Voor de binnenkant had ik eerst een groter boompje, maar die kwam door het venster heen. En dat wat nu net niet de bedoeling ;)

En Cornelie dan?
Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de kaart van Cornelie? Ik was het wel, en ze heeft een mooie gemaakt! Met een heel leuk en warm thema. Kijk dus snel even op haar blog!

Reacties

 1. Hihi, wat hebben we zitten studderen he?! Jij was in ieder geval helemaal klaar, toen had ik net het pop up gedeelte klaar..
  Het venster vind ik nog een extra leuk toevoeging! Erg leuk geworden!
  Nou doegie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo deze is ook super! Jullie zijn weer goed bezig geweest!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart!! Ik ga ook snel even bij Cornelie op bezoek;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow! Dit ziet er super uit zeg! Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het flauw om alleen te reageren als ik iets wél leuk vind... maar dit is volgens mij voor het eerst dat een kaartje van jou me niet direct aanspreekt. Gewoon een kwestie van smaak, ik heb niet zoveel met de plaatjes en papiertjes die je hebt gebruikt. ;-) En knustelen in drukke periodes móet gewoon, even lekker tot rust komen tussen alle gekte door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o wat super dat heb je gaaf gemaakt Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een werk lijkt me dat, zo'n pop-up gedeelte maken! Maar het geeft wel een leuk effect! Een echt kerstig kaartje. Ik mis het knutselen ook als ik het zo druk heb, maar merk dat het ontspannend werkt als ik het juist even wel doe. Lekker "verstand op nul" en opgaan in papier, lijm, lint en knoopjes... groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Enige kaart!! Die van Cornelie heb ik net al gezien en ook die is erg leuk! Sterkte met de drukte, het is hier al niet anders! Er is zo'n oude man uit Spanje gekomen en die heeft ons voor zijn karretje gespannen om surprises te maken.... (leuk leuk, leuk, maar weinig tijd..)
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoorde dat al van jullie, maar van allebei is de kaart gaaf! Ik vind je oplossing met cardstock geweldig leuk geworden, mooi boompje wat zo popt! En dat raampje is inderdaad een goed idee, net een beetje extra!
  Ik herken het van de drukte, nog drie weekjes, dan heb ik vkantie en dan weg.... naar de zon (hoop ik)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!