Doorgaan naar hoofdcontent

Skype kaart #9 Schudden maar!

Goedemorgen,

Vandaag een leuke dag, met als hoogtepunt vanavond de Stampin' Up party vanavond bij mij thuis. Met maar liefst negen dames zullen we vanavond van Yvonne Neefjes van Stampinclub Nederland een demonstratie krijgen met die prachtige producten uit Amerika. Ik ben heel nieuwsgierig, zeker nadat ik de catalogus heb bewonderd...

Roze en glitters
Cornelie en ik hebben natuurlijk niet stilgezeten afgelopen week, maar dit keer kwamen we goed voorbereid voor de dag. Al een dag van tevoren hadden we bedacht een schudkaart te maken, zodat we even over de uitwerking konden nadenken. Ik had er nog nooit een gemaakt, dus moest even uitzoeken hoe of wat, maar toen ik eenmaal bezig was, ging ik als een speer. Ik heb een babykaart gemaakt voor de collega van mijn vriend. Hij heeft vorige week een dochtertje gekregen, een heel mooi onderwerp voor een leuke zoete, glimmende en roze kaart. Ik kon me heerlijk uitleven.


Eendjes en een kikker
Achter het venster heb ik glimmende pailletten verstopt. Helaas schudden ze niet zo goed, maar het effect is super leuk. Zeker leuk om nog een keer over te doen. Het papier is van een oud blokje van Boekenvoordeel. Daar komen ook die leuke eendjes en het kikkertje vandaan. Bloemen erbij en klaar! Lastig vond ik wel het formaat. Het is er namelijk een op A5-formaat, zodat alle collega's er een wens op konden zetten. 
Cornelie had iets meer tijd nodig voor haar kaart, maar dat is ook wel aan de kaart te zien. Ze heeft zich helemaal uitgeleefd op dit project en er echt weer iets bijzonders van gemaakt. Ga snel maar even kijken, ik denk dat jullie het ook te gek vinden.

Reacties

 1. Hoi Nadine,

  Die van Cornelie is inderdaad errug leuk, maar die van jou ook! Ik vind het hele idee heel erg leuk. Geweldig gedaan weer, complimenten.

  Groetjes,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super vind ik h'm! Juist leuk dat ie niet zo goed schud, dan blijven de glitters leuk hangen!
  De plaatjes in de bloemen, zo schattig! Heel erg leuk, lief en mooi je kaart!!
  Tot vanavond, gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, gezellig, een SU party! Ik moet nog tot januari wachten. Maar dan heb ik ook iets om naar uit te kijken (-: Veel plezier met alle meiden. Ben benieuwd wat je gaat kiezen. Jammer van de afstand, anders was ik ook gekomen...

  Je kaartje is helemaal super! Ik denk dat de ouders hier blij mee zijn. En dan nog A4 formaat, geweldig! Wist je trouwens dat mijn allereerste zelfgemaakte kaart een schutkaart was? Daarna heb ik er nog velen gemaakt. Dan vergeet je deze mogelijkheden weer. Dus bedankt voor de herinnering.

  Nogmaals veel plezier vanavond en ook vandaag!!! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zoet, lief kaartje! Schudkaarten zijn leuk. Grappig, een schudkaart was een van de eerste kaarten die ik maakte. Ik ging als ukkepuk met mijn moeder mee naar een workshop schudkaarten maken. Erg leuk om te doen, ik heb me er wat van gemaakt! Veel plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat een superleuke kaart! Waarmee heb je dat schud-gedeelte gemaakt? Gaaf hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, ik vind jouw kaartje ook een plaatje hoor! Leuk die pailletjes. Jullie gaan als een speer!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke roze meiden kaart, Nadine! Grappig dat de schud kaart weer terug is, ze zijn erg leuk. Tot vanavond, ik heb er ook zin in! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kaart van Cornelie is mooi maar dit is ook een schatje! Ik ben helemaal weg van het kikkertje. Wat een schatje.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtig gedaan een heel lief mooi kaartje Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook al zo'n leuke schudkaart! Goed idee. Kan geweldig als babykaartje. Veel plezier vanavond met de party!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is die geweldig geworden Nadine, ik vind hem helemaal super en dat voor een eerste keer een schudkaartje maken, top. Ga nu even naar die van Cornelie kijken. Veel plezier vanavond trouwens.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja... ook de jouwe is een supergaaf voorbeeld van een schudkaartje! Lekker roze en een beetje glitter, helemaal leuk voor een meisjes geboorte. Lief dat kleine kikkertje! Ik houd van kikkertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk deze schudkaart Nadine, ik heb toevallig van de week ook een roze baby schudkaart gemaakt. ik vond het ook zo leuk om te doen.
  Veel plezier met de stempel party
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk geworden, Nadine. Leuk met die glimmertjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!