Doorgaan naar hoofdcontent

Time to Skype... again (#8) --> een scheetje beef

Scheef, je hebt er iets mee of niets, denk ik. Ik dus niets. Ik krijg er zelfs de kriebels van. Bij mij moet het recht. Herkennen jullie dat? Misschien wel niet, haha.

Ik weet dat Cornelie dit namelijk ook heeft en dus hebben we onszelf de uitdaging gesteld iets met 'scheef' te doen. En ja, dan gaan we natuurlijk wel meteen helemaal los: ALLES SCHEEF! Op die manier is deze kaart tot stand gekomen tijdens onze wekelijkse Skype Sessie en stiekem vind ik 'm heel mooi, hoor. Dat komt waarschijnlijk ook door dat gave papier van Authentique. Ik had nog restjes liggen, zodat ik geen nieuwe velletjes hoefde aan te breken (zonde!!) dus dat kwam goed uit voor deze kaart. Wat vinden jullie? Scheef genoeg?


Cornelie heeft scheef heel anders geïnterpreteerd, waardoor een heel andere creaties is ontstaan aan de andere kant van de lijn ;). Zien? Ga dan even naar haar blog

Reacties

 1. Goedemorgen,

  Grappig om te zien hoe scheef bij jou heel anders is dan bij Cornelie. Bij jou is het scheef, maar toch weer strak en ook jouw kaartje vind ik superleuk. En wat een gaaf papier hè.

  Groetjes,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hihi, heel anders! Bij jou is ie stiekem toch een beetje strak, maar eerlijk is eerlijk, het is schuin en scheef!
  Mooi met de vlinders!
  Veel plezier van het weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja en dan ben je bezig en dan kom je er achter dat dus nog helemaal niet zo makkelijk is. Om alles even "recht" scheef te maken. Ik vind hem erg leuk geworden. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, scheve (-;
  Grappig om te lezen. Ik heb ook weinig met scheef, maar dit vind ik wel een leuke! Scheef maar toch strak. Mooi met de vlinders!

  Vandaag lekker een hele dag naar Dora. Onze jongens zijn vrij, dat betekent spelen en knutselen (-:
  Ben benieuwd of ik tot een resultaat kom...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Nadine ! Prachtige kleurtjes en een geweldige vlinder. Ik heb dat ook hoor, plak zelden iets scheef. Als ik het soms bij anderen zie vind ik het heel mooi, maar als ik dan zelf 'scheef' aan de slag ga, maak ik het toch weer recht :-)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, ik had er zo bij kunnen zitten met mijn kaart van gisteren inderdaad haha! Ik hou wel van scheef, dus ik vind dit helemaal leuk. Grappig dat het alsnog netjes scheef is ;-) maar je uitdaging is goed geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, ik heb ook een scheef-allergie! Als ik een sketch zie met iets scheefs erop, sla ik hem al over, meestal. Jouw kaart is wel leuk geworden hoor. Mooi papier ook met dat blauw en bruin!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi deze scheve kaart!
  Prachtige oplossing met de schuine strookjes restpapier.
  Zeker een goed gelukte skype-kaart!

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke 'scheve' kaart, Nadine :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je "scheetje beet" kaartje is LEUK!! Mooi de scheve stroken en prachtige vlinders. Scheef en toch strak!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke,scheve kaart! Het lijkt wel een soort diaframe waar die vlinders op zitten. Gaaf is dat.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha ik heb ook de alles-moet-recht-tic :) maar deze kaart is prachtig! Heeeel mooi papier ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, dat rechte herken ik wel. Heb ik dus ook. Probeer het regelmatig los te laten. Moeilijk! Jij betn er goed in geslaagd! Totaal anders dan bij Cornelie, maar oh, wat een mooie kaart ook hier bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig deze scheve kaart ;)) Heel anders als van Cornelie....
  Zó leuk dat skypen wat jullie doen ;)

  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb ik weer veel moois gemist. Deze is ook echt geweldig. en scheef, gaaf hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Nadine,

  leuk project hebben jullie samen uitgevoerd! Die van Cornelie is toch echt het scheefst, als ik het zegge mag. Maar dat neemt niet weg dat jnouw kaart ook erg mooi is!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Schuine stroken, of "een diagonale lijn", dat gaat bij mij nog wel, maar inderdaad, als ik naar het middenvlakje op je kaart kijk, snap ik wat je bedoelt, de neiging om dingen recht te plakken heb ik ook. Meestal is mijn bedoeling ook om recht te plakken, ik heb dan wel weer moeite met de uitvoering, want wat recht moet zijn, eindigt vaak nét (onbedoeld) scheef op de kaart. Misschien moet ik "expres scheef" ook maar eens wat vaker proberen, heb ik daar geen last van... Toffe kaart! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wowwwwwwwwwwwww schitterende kaart Nadine, prachtig.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dank je wel voor je leuke, lieve kaart Nadine! Doet me goed.
  Wat heb je weer een TE gekke dingen gemaakt de laatste tijd. Vooral die met de konijntjes vind ik supergaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!