Doorgaan naar hoofdcontent

Skype kaart #2 (taart/kaart)

Oké, de vorige keer was er blijkbaar enige ruis op de Skype lijn, want Cornelie en ik plaatsten allebei een andere kaart. Geen man overboord natuurlijk, foutje :). Vandaag doen we dat nog even een keer dunnetjes over, maar dan andersom. Jij de taart, ik de kaart...

Dus bij deze mijn kaart die ik maakte op basis van de eerste schets uit onderstaande rijtje. Ik heb de boel even omgedraaid, want dat paste voor mijn gevoel toch beter.Het papier dat ik heb gebruikt is van Pink Paislee. Een stoere lijn, met zachte kleurtjes. ik combineerde het met blauw cardstock om er een echte mannenkaart van te maken. De tekst heb ik met een brad doorboord, zodat ie kan draaien. Finishing touch een paar verfspetters van een stempelset van Eline.

                                       
Op Cornelie's blog vind je vandaag een heerlijke taart-kaart. Ga dus snel even kijken!

Reacties

 1. Haha, ja goede grap was de Skype-ruis. ;-) Ik vind je kaart gaaf! Echt een leuke en stoere mannenkaart. En dat je de tekst kunt draaien... LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe lang is het terug dat wij deze kaart hebben gemaakt. Dat was volgens mij december!! Had daarom ook geen idee meer hoe die van jou geworden was!! Stoer! Mooi!! En tof dat je de schets hebtbgedraaid!! Helemaal leuk, maar had ook niet anders verwacht!!
  Doegie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, die is leuk! Een gave uitwerking van de schets! Een kaart voor stoere vrouwen en leuke mannen. Super dat de tekst gedraaid kan worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sorry, teveel typefouten :)
  Super zeg, wat een leuk idee om het te laten draaien! Vind het een erg gave en zeker stoere kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf kaartje! Mooie uitwerking van de sketch ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie kaart, heel mooi papier heb je ervoor gebruikt.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje! Gaaf dat je de tekst met een brad hebt vastgemaakt, zodat ie kan draaien. Die verfspetters maken het lekker stoer.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je hebt een mooie kaart gemaakt Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, ik vind het een geweldige kaart !!! Echt heel mooi ! En inderdaad ik zou de schets ook omgedraaid hebben.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een origineel idee om de tekst te laten draaien in combi met de klok. Hartstikke leuk. De verfspatters vind ik ook heel stoer. Ik durf dat helaas nog niet aan. Veel te bang dat ik mijn kaart op het einde nog zou ruïneren. Misschien toch eens wat meer lef gaan kweken ;).

  Groetjes,
  Josien

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!