Doorgaan naar hoofdcontent

Bij oma Dee #4

Alweer de vierde challenge bij Bij oma Dee! En weer een leuke schets die voldoende ruimte biedt om een originele invulling aan te geven. Ik werk bijna nooit met ovalen, waarschijnlijk omdat ik daar geen stans van heb ;)...


Op deze kaart heb ik de ovaal dan ook vervangen door de theepot. Het idee kwam bij me op toen ik een van de papiertjes uit het leuke papierblokje SOHO Garden van Pebbles, van ja je raadt het al, Bij oma Dee, zag. Er staan allemaal theekopjes op die erom vragen uitgeknipt te worden. Zo gedacht, zo gedaan:


Heel handig aan dit blokje papier: boven aan elk papiertje zit een randje van een ander papiertje uit het blokje. Die scheur je er heel makkelijk, dus zonder te beschadigen, vanaf. Ze zijn heel handig te combineren en te gebruiken. 

Wens ik jullie allemaal nog een fijne dag verder!Reacties

 1. Zit hier lekker met een kopje thee te bloggen en dan zie ik je gave kaartje! Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart! Voor een echte theeleut!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuk gedaan en een oh zo gezellige kaart zo met het theepotje! Gaaf ook dat je de strookjes hebt gebruikt, ik snijd ze eigenlijk altijd weg maar zo lijken het net mooie lintjes!

  Dank je wel voor het meedoen met de schetsuitdaging Nadine :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit ook net aan een kopje thee! Leuke kaart, prima invulling van het ovalen vlak zo. Heel leuk papier ook, wat handig dat die strookjes zo in het block verwerkt zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is een gaaf kaartje geworden zo met die theepot Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart !! Erg leuk met die theepot en kopjes. Ook de kleurencombi vind ik erg mooi.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! leuke vorm heb je gekozen voor het vierkant! Theepot is leuk met de klok, dacht zelf daardoor alleen gelijk aan TeaTime, maar dat is een detail! Leuk de uitgeknipte kopjes, dat is iets wat jij altijd ziet!
  Toffe kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf idee om de ovaal te vervangen door een theepot. Samen met de uitgeknipte kopjes is het zo een gezellig kaartje geworden.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een goed idee van die theepot en inderdaaf zijn de gestapelde theekopjes erg leuk als detail! Vind het een heel gaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterende uitwerking van de sketch heb je gemaakt Nadine, ik vind hem prachtig.
  liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave kleurencombi! Helemaal niet standaard maar het past allemaal toch heel goed bij elkaar. Een mooie kaart! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een erg leuk kaartje met veel mooie details, zoals het papier met lettertjes op de theepot. Geeft het net dat beetje extra!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke uitwerking van de schets!! Gaaf de theepot met kopjes.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!