Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #38

We hebben weer genoten van alle gave inzendingen voor challenge #37 op het liftblog. Het was best veel werk, dus ter compensatie heeft Marjan dit keer een iets 'makkelijkere' kaart uitgezocht. Alhoewel, voor sommigen is minder op een kaart juist de uitdaging...

Deze leuke kaart is van Teresa Abajo. Marjan vond 'm op Piterest.


Heel bijzonder aan deze kaart vind ik de gestempelde tekst op het lint. Ik heb het geprobeerd, maar het is me niet gelukt. Bij mij zuigt het lint mijn inkt op en krijg je een lelijke afbeelding. Misschien toch eens met andere inkt/ander lint proberen. Gelukkig had ik in mijn voorraad ook nog lint met tekst erop. Eeuwige liefde staat erop, ooit eens bij de Hobby Voordeel gekocht, komt het toch nog van pas!


Het papier is van een blokje van Bo Bunny. Voor de variatie heb ik in plaats van drie even brede stroken, twee dezelfde en 1 smallere gesneden. De andere dames zijn nog origineler geweest. Kijk maar eens op het liftblog. Daar vind je ook de prijs die Bij oma Dee beschikbaar stelt. Jullie hebben de tijd tot 30 maart 12.00 uur om mee te doen en dus kans te maken op die prijs. Veel succes! Wij wachten met spanning op jullie variaties...
Reacties

 1. Handig van dat lint waar al wat op staat! Komt voor deze kaart zeker goed van pas. Mooi ook dat je de stroken niet allemaal even breed hebt gemaakt. Zeer toegankelijke liftkaart, dus wie weet...
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik vind je kaart erg mooi. De tekst misschien wat zoetsappig... Maar komt wel heel mooi uit op deze kaart.
  Ik heb ook geprobeerd op lint te stempelen, maar was ook niet tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een zeer liftable kaart en je hebt hem zelf ook supergelift. Vind hem heel mooi. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart voor de challenge! En je hebt weer veel mooie kaarten gemaakt de laatste tijd, super!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje, Nadine!
  Lieve groetjes,, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je liftkaart erg gaaf, dat papier en die bloemen zijn zo mooi samen! Hee, dat is handig lint, zeg! Je schijnt ook op lint te kunnen printen, zelf nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof kaartje, mooi achtergrond papier :D

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje heb je er weer van gemaakt Nadine, en op lint stempelen kan ook niet netjes, ik heb speciale inkt die je ook kan uitwassen, dus voor textiel gemaakt, zal het eens proberen. Een mooie uitdaging weer deze week! Fijne dag groetjes Ingrid http://ingreymo.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf zo met het zwart. Stempelen op lint lijkt me ook een uitdaging (had op mijn mobiel niet eens gezien dat het lint was op de liftkaart...), moet je idd wel de juiste inkt voor hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie liftkaart, moet lukken! Prachtig is jou uitwerking ervan, makkelijk dat lint met tekst! Had nog niet eens gezien dat het lint was op de liftkaart haha.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie lift! Mooi hoe je die kleuren hebt gecombineerd met zwarte. Handig die tekst op het lint. Mooie afwerking van de bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is die schitterend geworden Nadine, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. prachtig gelift Nadine super gaaf papier gekozen.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat is die schitterend geworden en prachtig gelift Nadine super mooi papier gekozen.

  Liefs Manuela

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!