Doorgaan naar hoofdcontent

Vintage van Action... (part 3)

Een van de 'leukste' series van dit keer vond ik de paars met groene lijn. Met vogelkooitjes was toch wel iets te bedenken, gelukkig. En het papier combineerde ook prettiger. Ik heb een aantal glitter swirls van Action uit de oude doos getoverd (wie wat bewaart...) die passen er volgens mij prima bij. Ik vind deze twee kaarten van de verschillende series dan ook het beste gelukt. Waarschijnlijk omdat dit papier het minst vintage aandoet qua kleuren en motiefjes.

Een mooi label uitgeknipt en bestempeld...

Vogel en kooitje uitgeknipt en opgehangen...
Volgende week donderdag de laatste 'serie', in oudroze en groen. Ben benieuwd wie van jullie deze blokjes thuis ook heeft liggen, en wat jullie ermee hebben gemaakt!? Hopelijk inspireren mijn kaarten.

Reacties

 1. wow Nadine wat een prachtige serie weer mijn complimenten.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al deze series niet gekocht, maar als ik ze had hadden jouw kaarten zeker inspiratie gegeven! Ik ken dit blokje ook, daar zitten inderdaad meer vellen in die goed met elkaar te combineren zijn. Het zijn alleen totaal mijn kleuren niet. Toch zijn het leuke kaarten geworden! De paarse takjes passen er perfect bij, helemaal door de glimmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de inspiratie. Ik ga er binnenkort ook mee aan de gang! Moet nu toch wel lukken ;-) groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Deze heb ik ook jij heeft ze mooi gebruikt.gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh deze zijn wel erg leuk zeg. Misschien vanmiddag toch maar even naar de action lopen.Die zit bij mij aan de overkant dus wie weet. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit blokje zie je vaker bij andere kaartenmaaksters dan de vorige, deze ligt bij mij dan ook binnen handbereik. Ga nu toch iets meer met de labels doen. Het zijn weer leuke kaarten geworden.
  groetjes, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die tweede is ook echt vet zeg!
  Heel gaaf gedaan :)

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze zijn leuk zeg, mooi bij elkaar dat paars en groen. Ik vind die tweede met het vogelkooitje echt heel gaaf! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nadine,
  Dit blokje heb ik ook en..vind dit ook de mooiste papiertjes hebben..je hebt 2 superleuke kaarten gemaakt..
  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nadine ook even bij jouw langs om te kijken hoe jij je vorige kaart hebt gemaakt. Zag dat Marijke dat ook ging doen. Het is een ontzettend leuke kaart geworden. Als voorbeeld voor de Stapin-Up heb ik er ook wel wat aan.
  Gezellige pasen en tot blogs maar weer.
  Dit kaartje met vogelkooitje vind ik ook zo gezellig aandoen. Ook de achtergrond het zelfde. Gewoon leuk.
  Doeg Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wilde volger worden, maar ben ik dat denk ik al. Soms weetje dat ook niet meer. Doeg....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Knap gedaan weer, maar de tweede spreekt mij toch het meeste aan, en ik ben O, zo blij dat ik deze papierblokken niet heb, haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het zo knap dat jij hiermee toch zulke mooie kaartjes tovert, ik vind het moeilijk papier! Knap gedaan weer, meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind dit de mooiste serie kaarten van je action papiertjes. Moeilijke papiertjes vaak. De tweede met de vogelkooi is erg leuk!
  Fijne dag , groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooi gedaan, dit papierblokje is ook mijn favoriet van deze serie.
  Groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze vind ik ook tot nu toe de mooiste van de Action papiertjes. Knap gemaakt!!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow wat ziet dat er weer prachtig uit!
  Top!!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow heel gaaf! vind vooral die met de vogelkooi helemaal te gek! heb inderdaad zelf de blokjes ook liggen (3 van de 4), maar moet eerlijk toegeven dat ze een beetje onderop de stapel zijn komen te liggen na mijn bezoek aan de KGK-beurs :). Maar je kaarten geven onwijs veel inspiratie, dus wie weet graaf ik ze binnenkort weer eens op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ha Nadine,
  ik herken het wel ja....ik heb even je 1e vintage-van-Action berichtje bekeken en gelezen en ik heb dat ook dat ik dan zo'n blokje koop en vervolgens denk: wat moet ik er eigenlijk mee, kan ik het wel combineren met ander papier etc. Je laat heel leuke kaartjes zien! Meestal lukt het me ookw el, maar het kost meer tijd om dingen erbij te zoeken uit andere blokjes....
  Deze zijn allebei erg leuk, die swirls zijn ook grappig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtig gedaan! Geeft mij weer wat inspiratie voor hetzelfde blokje!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!