Doorgaan naar hoofdcontent

Een zeer geslaagde fair...

Afgelopen zondag stond ik op de Fair aan de Dijk, zoals ik jullie eerder vertelde. Ondanks het weer mogen we spreken van een zeer geslaagd evenement. De organisatie was dik in orde, ik stond gelukkig binnen (oké met dik vest en winterjas) en ook het publiek liet zich niet weerhouden door de wind en kou. Wat een mensen zijn er langsgeweest!

Ook bij mijn kraam lieten veel bekenden zich zien. Opa en oma's, (schoon)ouders, tantes... vrienden en vriendinnen...super lief dat ze langskwamen. En ik heb dan ook behoorlijk goed verkocht. Maar liefst 85 kaarten ruim ben ik kwijt (en nee, de voorraad is nog lang niet op, help!!!). Dus een leuk bedrag kon ik overmaken naar onze vriend die meedoet aan Alpe d'HuZes.

Ook onbekenden konden mijn kaarten waarderen. Veel complimenten gekregen en net als jullie vonden ze dat ik echt een eigen stijl had. Heel leuk om te horen. Dus voor iedereen die mijn stijl leuk vindt deze serie met de papiertjes van Bo Bunny:

Hierbij zat een zakje met alle cijfers (dubbel),
zodat de koper zelf een leeftijd kon opplakken...
(het idee van deze kaart heb ik van Karen Giron en vond ik op pinterest)

Dit waren echt de laatste restjes...

Openklappende deurtjes blijven leuk,
wat zal erachter zitten?

Deze tekst dus!

Ik heb er al heel wat gemaakt van deze doosjes...
leuk om een cadeautje in te doen

... of kaartjes in dezelfde stijl.

Fijne dag allemaal!
  

Reacties

 1. wat fijn dat je zoveel hebt verkocht. Dat is altijd fijn om je voorraad weer n beetje op te ruimen. Ik vind je kaartjes leuk Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dathet een geslaagde dag was! En deze kaartjes zijn ook weer top! Eh, mag ikvragen hoe groot jouw voorraad was?! Pf, beetje jaloers, want ik moet altijd hard doorwerken om mijn voorraad op peil te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Nadine, ik ben echt heel blij voor jullie dat de fair, ondanks de kou zo'n succes was! en dat je lekker hebt verkocht voor het enorme goede doel. En de Bo Bunny kaartjes zijn stuk voor stuk prachtig.
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pff wat een grote voorraad moet jij hebben gehad als je er 85 hebt verkocht! Je hebt er superkaartjes van gemaakt, en heel leuk om ze zo verschillend te zien, ik herken bij de eerste al een liftkaart, die ik ook op Pinterest heb staan? Erg mooi papier heb je gebruikt, en ja balen dat er zo vaak nieuwe papierlijnen uit komen hé, ;-)) doen ze noet voor niets, ha ha. Fijn dat je zoveel verkocht hebt en dit hebt kunnen doneren aan het goede doel natuurlijk. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave serie! En wat heb je veel kaarten verkocht! Je vriend zal wel blij zijn geweest met jouw bijdrage.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig dat je zo veel kaarten hebt verkocht Nadine, echt super! Het zijn dan ook allemaal kunstwerkjes op zich :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf zeg! De verkoop natuurlijk, (had ook niet anders verwacht van jouw maaksels) en ook deze kaartjes. Vooral die met de deurtjes vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige serie Nadine en het geeft een heel goed gevoel als anderen dat ook vinden en je kaartjes kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 85?! Gaaf zeg! En dan nog veel kaarten over hebben? Goede reden om in het weekend gewoon een kraampje op te zetten voor de deur. ;-) Wat heb je weer een gave en verrassende serie gemaakt! Leuk die 'deurtjes' en de ontvanger zelf de leeftijd op een kaart laten plakken is ook handig én leuk. Nu hopen dat ze goede lijm in huis hebben haha, zodat ze de kaart niet verprutsen. Het doosje is ook al zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. goed zeg dat je 85 kaarten verkocht hebt voor de alpen d'huzes! ik heb zelf ook heel wat kaarten verkocht voor dat doel :). geeft toch een goed gevoel dat je met je hobby je in kan zetten voor zoiets! mooie kaarten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldig mooie serie laat je hier zien! Mijn inspiratie voor vanavond begint er van te borrelen!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat gaaf dat je zoveel hebt verkocht op de fair!! Wat heb je weer een mooie serie kaarten gemaakt, je bent daar toch wel een kei in! De opengeklapte deurtjes zijn superleuk!!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, like your style too ;-)
  Het was leuk op de fair en je had alles weer piekfijn in orde! Leuke kaarten bij je gekocht, hihi, had er zelf nog niet zoveel...
  Deze serie had ik al een deel (of helemaal) gezien, maar zo kan ik ze beter bekijken. Erg mooi weer gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat super dat je 85 kaarten hebt verkocht Nadine, hoe gaaf is dat. Deze kaarten zijn ook weer helemaal super, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi dat je zoveel verkocht hebt! Mooie serie heb je gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat mag je als compliment beschouwen, als er zoveel van jouw mooie kaarten zijn verkocht! Gaaf! En leuk dat je de opbrengst aan een goed doel schenkt!

  Kom je morgen ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben helemaal fan van jou style. Ik haal veel inspiratie uit jou creaties. Ook deze zijn weer super mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!