Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #44 Een gat in mijn...

... kaart! Ja, ik geloof dat ik ook wel een gat in mijn hand heb, maar daar laat ik me niet te veel over uit. Vandaag start liftchallenge 44 en Marjan koos weer een leuke kaart. Hopelijk hebben jullie hier minder moeite mee dan met de kleurencombinatie van de vorige opdracht. Toch weer een leuk aantal deelnemers die de uitdaging aangingen, zijn we blij mee.

De te liften kaart is dit keer van Heather. Haar blog Stamp With Heather is een aanrader, leuke kaarten maakt ze (vooral voor de SU-liefhebbers), waaronder deze:


En naast een gat, zag ik tot mijn verbazing helemaal geen tekst op de kaart, HELP!! Dat is voor mij dan ook wel echt de uitdaging. Maar, ik ging hem aan en het is gelukt me in te houden. Alhoewel, de tekst is gewoon niet leesbaar haha...


Voor mijn kaart gebruikte ik een lijn van Little Yellow Bicycle, Fern & Forest. Een lijn die me in eerste instantie niet zo aansprak, maar waarmee ik toch heel lekker heb gewerkt. Zo zie je maar weer: schijn bedriegt! En zeker in combinatie met kraft komen de kleuren super goed uit. Voor de variatie heb ik geen cirkel maar een bloem uitgestanst, kleinere bloem erop en daarop de vlinder die ik na het stempelen heb uitgeknipt. Een beetje glitter erop voor de sier..

Doen jullie ook lekker mee met deze challenge? Je hebt tot en met zaterdag 6 juli 12.00 uur de tijd om op deze liftkaart een eigen variatie te maken. Op het liftchallengeblog vind je daarvoor nog meer inspirerende voorbeelden en natuurlijk de prijs die je kunt winnen. Veel plezier!


Reacties

 1. Leuke lift heb je ervan gemaakt en inderdaad lekkere vrolijke kleuren. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super deze kleurtjes, maar ja ik viel dus wel gelijk voor dit blokje ;-)
  Mooie lift, en leuk om als hap een bloem te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een heel mooie kaart Nadine. De te liften kaart s heel erg goed uitgezocht. En alle drie de voorbeeldkaarten zijn schitterend! Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat je geen cirkel, maar een bloem heb uitgestanst. En op een bloem hoort natuurlijk een vlinder. Gave kaart is het geworden.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi is je lift! Mooi gemat ook, daardoor komt dat roze en blauw prachtig uit. Leuk die gestanste bloem met een kleinere bloem met vlinder erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart om te liften, mooi papier heb je gebruikt. De bloem is ook een leuk idee. We gaan denken hoe we dit keer weer kunnen liften. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a delightful blog, Nadine - very sweet cards with an assortment of styles and techniques. I am your newest follower! hugs, de

  {Creative Smiles}

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Nadine, wat een ongelofelijk mooie kaart !!!! Schitterende kleuren en de tekst mis je echt niet hoor !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is inderdaad een hele liftabele (?) kaart. Leuke uitwerking van jou, alle elementen van de liftkaart komen op jouw kaart in jouw eigen versie heel leuk terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nou je hebt het mooi gelift Nadine, mooi kaartje weer.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als ik eerlijk ben, vind ik jouw lift mooier dan het origineel ;) mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleurencombinatie Nadine, prachtige kaart!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kei mooi gelift! Leuke kleurencombi.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gave lift, Nadine, met hele mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!