Doorgaan naar hoofdcontent

Stempelen met Cornelie...

Het is alweer even geleden dat ik weer een zondagje naar Oudkarspel reed. Basismateriaal mee in de auto en op naar een gezellige dag. We hadden bedacht dat het leuk zou zijn eens meer met stempels te doen. O ja, en met washi tape. Dus heel veel meer had ik ook niet mee.

En na even nadenken, gingen we lekker aan de stempel. De eerste kaart maakte ik voor mijn beste vriendin die gek is van het thema Holland. Ik had van die lieve kleine stempeltjes in dat thema, dus ben lekker bezig geweest met rood wit en blauw en een beetje bruinig. Ik vind 'm wel grappig geworden.


De tweede kaart was wel mijn dagfavoriet op stempelgebied ;). Ik heb als uitgangspunt het bovenste tapeje genomen, maar dat is denk ik wel te zien. Een mooie stempel van Hero Arts op de achtergrond en een SU stempel erbovenop. De tekststempel is van MFT. Heerlijk om alles te combineren. Toch miste ik de papiertjes al wel een beetje...


We waren die zondag al snel lekker op dreef, dus kaart drie! Cornelie heeft onlangs zo'n gave kaart gelift, die wilde ik ook maken. Lekker veel stempels gecombineerd: achtergrondjes, vlinders en kaders. De stempelinkt is van SU, werkt super op DCP papier. Echt een aanrader. Voorheen gebruikte ik van die kaartjes van Hema, maar die zuigen al het inkt op, niet mooi!


En toen was ik wel even klaar met dat gestempel, het blijft nu eenmaal toch niet helemaal mijn ding. Ik vroeg Cornelie of ik met papiertjes verder mocht en gelukkig kreeg ik toestemming hihi. Maar, die kaarten laat ik een ander keertje zien! 

Reacties

 1. Drie gave kaarten, maar de middelste is mijn favoriet! Mooi tape is dat en de stempel is echt super erbij.
  Stempelen en werken met inkt vind ik heerlijk, maar met papiertjes werken ook. We hoeven niet te kiezen, lekker doen wat je het leukst vindt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze alle 3 geweldig, maar de onderste is mijn favoriet. Heel erg leuk om te zien wat er allemaal kan met stempels, ook als is het ook niet echt mijn ding. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een gave kaarten heel mooi gestempeld en papier gebruikt.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Drie leuke kaarten. Stempelen is echt wel iets heel anders dan met paiertjes werekn, vind je niet?
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei leuk gemaakt, alle 3. Maar ik heb toch een zwak voor het eerste kaartje. Het traanplaat effect aan de onderkant vind ik zo stoer, dat maakt het helemaal af.

  groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave kaarten!de eerste vind ik het mooist!
  De tweede ook leuk, heel leuk, sorry!
  Derde ook ! ik ga voor de eerste.
  Het grappige is dat ik de tweede kaart net van links naar rechts zou hebben gemaakt!
  Ik ben namelijk linkshandig
  Zo zie je weer dat alle ogen anders registreren!
  Groetjes !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk weer, regelmatig een blogje van jou. Stempelen is echt wel heel wat anders dan met papiertjes werken, leuk dat je de uitdaging toch weer aan bent gegaan. Met succes, vind je kaarten heel leuk geworden. Ik ben dol op je eerste kaart, dat is mijn favorietje. De meningen zijn erg verdeeld, haha, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, en toen stond het tweede bericht er al, hihi, ik kwam nog voor de baby kaartjes, wel gezien, maar nog niets gezegd...erg, erg leuk, vooral het rompertje, en die met de cirkels!!
  Je stempelkaarten zat ik natuurlijk met m'n neus bovenop, en ondanks dat het niet helemaal je ding is, en je vingers onder zaten ;-) vind het onwijs leuke en mooie kaarten. Die met de roos is ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vooral dat Hollandse kaartje is super! Heel gaaf edaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf zeg! Ik wil dat stempelen ook wel eens proberen, maar denk ook dat ik meer van de papiertjes ben :). Waarvan zijn die gave stempels allemaal? Zoals die cirkels op je Holland-kaart en de stempels voor de achtergrond van je vlinderkaartje? Heel gaaf! De Holland-kaart is mijn favoriet! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn allemaal weer leuk en (voor mij heel belangrijk) goed te liften.
  Als ik helemaal inspiratieloos ben kijk ik gewoon even op jouw blog

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooooh, wat een mooie kaartjes, Nadine. Vind ze alle drie super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OOOOOOh die Holland kaart is echt tof!!!

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!