Liftchallenge #47 A touch of gold...

Houden jullie ervan? Blinkend goud? Ik eigenlijk niet zo. Ook bij het kiezen van een trouwring wilde ik eerst per se zilver. Past veel beter bij mijn andere sieraden. Mijn man had daar andere (lees: traditionele) ideeën over: een trouwring is goud. En toen ik tijdens het passen op zijn aandringen toch een gouden ring om mijn vinger schoof, ging ik overstag. Net dat beetje extra, net iets specialer. Maar geen overdadig blinkend goud voor mij hoor...

Daarom is de challenge van Cornelie ook zo leuk: A touch of gold. Dus geen overdadige gouden kaarten, maar gewoon een mooi detail. Voor jullie heb ik een inspiratiefoto uit mijn eigen trouwalbum.

Het mooie ringenkussenje heeft Dennis' moeder gemaakt.

Dit is 'm van dichtbij :), zo blij mee!
Ik heb mijn kaart hierop gebaseerd, maar ook heb ik goed gekeken naar de stijl van Keisha Campbell. Zij gebruikt met regelmatig een heel klein beetje goud, zo mooi!



Op het liftblog staat nog meer moois om je door te laten inspireren. Dus haal de gold digger in jezelf naar boven en ga lekker aan de slag met deze uitdagende challenge. Wij zijn natuurlijk weer ontzettend nieuwsgierig naar jullie uitwerkingen. Je hebt de tijd tot en met 17 augustus 12.00 uur. Veel plezier!!!


Reacties

  1. heel erg mooi en elegante kaart Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je ring is prachtig!! Ik kies ook altijd voor zilver of witgoud tegenwoordig, subtiel goud is mooi inderdaad, mijn trouwring is bicolor. En je kaart vind al net zo prachtig, heel mooi die cirkel met de vlinder en het subtiele goud!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kaartje,die houtnerf achtergrond is gaaf!

    groetjes

    vera

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja mooi!! Met al dat wit. De transparante vlinder...Erg mooi kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart! Bedankt voor de inspiratie. Tja, een trouwring. Daar moeten wij ook voor op pad. Yuri en ik houden allebei niet van goud, dus ik ben benieuwd wat het gaat worden.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hij is prachtig ! heel erg geslaagd kaartje heb je daar ook ! mooi gemaakt
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele mooie stijlvolle kaart. Leuke challenge ook.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterend je kaart Nadine, ik vind hem supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Net al de twee andere gold kaartjes bewonderd. Jouw versie is zeker een bezoekje aan je blog waard hoor! Heel mooi heel subtiel! Net als je trouwring, schitterend!
    Fijne dag, groet Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige ringen Nadine en natuurlijk spreekt je kaartje me heel erg aan, ik blijf fan van je werk!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi, deze elegante kaart met het kleine beetje "goud". Ik vind je ring ook heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige kaart. En erg leuk hoe je het blogbericht super persoonlijk hebt gemaakt met foto's uit je eigen trouwalbum.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, wat een mooi en stijlvol kaartje, Nadine. Vind 'm prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw chique is je kaartje met het beetje goud. Goud is ook niet helemaal mijn ding, mijn trouwring is witgoud met een deel gewoon goud, past dus bij zilver en goud. Maar jouw trouwring is prachtig!!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts