Liftchallenge #50

En dat is 50! De 50e liftchallenge start vandaag, wat een aantal. Dat betekent dat we ongeveer al 100 weken met het blog en de voorbeelden bezig zijn. En nog altijd met heel veel plezier. Jullie hopelijk ook. Cornelie was aan de beurt om een kaartje uit te zoeken en ze koos een heel feestelijke exemplaar van Lulu. Wat een leukerd!


Ik ben voor mijn uitwerking aan de slag gegaam met het leuke papier van Marianne Design, Country Home. En dat papier vind ik vragen om een verhuis/nieuwe woning-kaartje. De houtnerfpapiertjes vind ik super.


Ik haalde wat bakken tevoorschijn en vond nog een slotje met een sleuteltje in de oude voorraad en ook de vogeltjes doken onder het stof vandaan. Ik heb ook mijn ringbandpapiertjesstans (haha) gebruikt. De letters zijn stickers van Glitz geloof ik. Mooie bloem erbij en klaar! Nou bijna dan, de happen heb ik uit de kaart geponst met een grote cirkelpons. Komt wat kracht bij kijken, maar dan heb je wel een netjes resultaat. Maar een cirkel omtrekken en uitknippen kan natuurlijk ook. 

Kijk vooral ook even op het liftblog voor de uitwerkingen van Cornelie en Marjan. Creafine sponsort deze challenge en je kunt nog tot en met zaterdag 28 september 12.00 uur meedoen. Ben benieuwd naar jullie creaties! Veel plezier!

Reacties

  1. deze is heel erg mooi gemaakt ! grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal super vind ik hem! Dat 'houtpapier' doet het heel goed in jouw creatie.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel mooi verhuiskaartje is het geworden, door de houtnerf ook een tikkeltje stoer! Mooie liftkaart deze keer. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf Nadine, dat houtnerfpapier is inderdaad erg mooi, ook erg leuk met de kleur turquoise! De lettertjes en de houten vogeltjes maken het echt af!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh, gaaf! Leuk papier en mooi met het turquoise erbij. Én leuke details heb je toegevoegd. Ringbandpapiertjesstans, haha hij is goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. een prachtig kaartje Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gaaf is ie! Die twee vogeltjes zijn zo lief en ook de sleuteltjes zijn een mooi detail.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Woww!! Heel gaaf het houtnerfpapier in combinatie met het turquoise!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb dit papier voor de vriendin van mijn broer gekocht. Ik denk dat ik het bij nader inzien maar zelf houd ;-) Wat een leuke liftkaart hebben jullie weer uitgezocht zeg. Ik hoop er van het weekend mee aan de slag te kunnen! Jouw versie is heel anders dan het voorbeeld, maar erg gaaf! Lekker stoer en toch ook lief!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat mooi gelift Nadine,ik vind het gebruik van het slotje en sleuteltje heel leuk gedaan,het is een schatje,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtig lift kaartje! toevallig hebben wij vandaag ook dit super leuke papier van marianne gekocht. je brengt ons al op allerlei leuke ideeën :) bedankt! en ook wij gaan proberen mee te doen met deze geweldig lift!

    Lieve groetjes, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh wat gaaf! Geweldig dat houtnerfpapier. Vind het echt een toppertje!

    Groetjes,
    Miranda X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Alles past prachtig bij elkaar! Mooi gedaan Nadine.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtkaartjes heb je weer op je blog staan, maar oei oei oei de kaart met de vogeltjes en het mooie houtpapier is toch wel erg gaaf, (super leuk papier trouwens van Marianne design...) wat een lief kaartje is dat, ook het eerste kaartje, super collage van mooie papiertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtkaartjes heb je weer op je blog staan, maar oei oei oei de kaart met de vogeltjes en het mooie houtpapier is toch wel erg gaaf, (super leuk papier trouwens van Marianne design...) wat een lief kaartje is dat, ook het eerste kaartje, super collage van mooie papiertjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts