Doorgaan naar hoofdcontent

Because I love to scrap...

Eigenlijk vind ik scrappen nog veel leuker dan kaartjes maken. Alleen duurt het soms een beetje te lang voor me. Ik maak een miniboekje het liefst in 1 dag af (ongeacht het aantal pagina's) een layout moet klaar, voordat ik aan iets anders begin en ik laat zelden mijn werk liggen tot de volgende dag. Maar dan moet je natuurlijk wel foto's hebben om te scrappen.

Gelukkig is dat na een bruiloft niet zo'n probleem. En dus zit ik elke twee weken op vrijdag met een groepje te scrappen. Dat werkt! Ik pak de draad weer lekker op, kom echt toe aan mijn trouwfoto's. Heerlijk! En zo af en toe tussendoor vind ik dan ook nog tijd voor van die leuke kleine projectjes waar ik dan zomaar heel veel zin in heb. Omdat ik een mooi papiertje zie liggen bijvoorbeeld, of een leuk foto die zich daar goed voor leent...

Iniemini scrapboekje
Met wat restjes van een van mijn favoriete papiertjes van vorig jaar maakte ik daarom dit iniemini-scrapboekje met drie speciale foto's van de dag dat we in ondertrouw gingen, nu alweer bijna een jaar geleden. Uiteraard in mijn favo kleurtjes.
En ja, dan kan ik het daarna niet laten om ook nog even een kaartje in elkaar te flansen...


Reacties

 1. heel erg mooi gemaakt Nadine ook weer mooi papier.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuke en mooie creatie in ieder geval, zeker en vast de moeite waard om er werk van te blijven maken,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja joh, ben jij eigenlijk een scrapper? Wat een leuk en goed idee om dan die vrijdagen daarvoor te gebruiken. Ik ben te ongeduldig voor een heel album, ik kan me echt niet zetten tot zo een intensief project. Je hebt van dit mini album een prachtig project gemaakt, leuk om die speciale foto's in zo een mooi album te hebben. Super leuk dat de foto's in die vakjes zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh Nadine, dat albumpje!! Zo gaaf!!! Ook je kaart, maar van het albumpje ben ik weg!
  Ik vind scrappen ook leuk, heb ook al wat albums gevuld in het verleden, maar nu... het komt er bijna nooit meer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig albumpje, Nadine, super. Ook het kaartje is weer erg mooi geworden!
  Hier staat het scrappen ook op een laag pitje, erg arbeidsintensief en het duurt dus even voor het klaar is. Maar zó leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi!!!! Ik ben zeker geen scrapper. Duurt veuls te lang. Ik vind je een knapperd. Wie weet steek je me nog eens aan;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Scrappen doe ik niet, vind het wel heel mooi!
  Je kaart is ook super!
  Leuk om dit weer even te kunnen bekijken!
  Groeten ! neke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf!!!! Ik ben zeker geen scrapper, maar als ik dit zie.....wie weet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Nadine,
  ik maak eigenlijk alleen kaartjes. Eén keer een mini-boekje gemaakt voor mijn moeders verjaardag en ik vind dat gaaf om te doen, maar het duurde zo lang voor het af was....Ik herken het wel, dat je heit liefst iets in 1 dag af hebt. Had ik met naaien ook, toen ik dat nog veel deed. Een broek moest in 1dag af....maar ik dwaal af. Je album is heel gaaf. Mooi gemaakt, leuk zo met die insteek...eh...dingen waar je de tags met foto in kan doen. En ja jouw kleurtjes! Leuk.
  Je kaartje is ook super.
  Groetjes en ik ben nu al benieuwd naar je hele trouwalbum.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nadine, wat een leuk boekje is dit! Heel erg leuk gedaan! Je kaart is ook een plaatje!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, herkenbaar, zou ook het liefst een projekt in 1 dag klaar hebben, maar dat lukt me (bijna) nooit! En gezellig zo met een groepje knutselen hè, ik heb ook zo'n groepje, echt héél erg leuk, haha! En ook zo lekker dat er elke keer chocolaatjes worden meegebracht!
  Maarre... ik dwaal af! Je boekje is een super projekt! Echt heel leuk! Ik hou d'r van!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig leuk gemaakt, zowel je albumpje, als je kaartje. Volgens mij heb je wel wat geduld nodig voor het maken van zo'n album.
  Zelf wil ik ook altijd eerst het ene af hebben voordat ik met het volgende verder ga.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk gedaan Nadine , leuk papier en een leuk idee voor zo'n klein boekje , misschien een leuk idee om een keer te liften , groetjes je schoonmoeder, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk gedaan Nadine , leuk papier en een leuk idee voor zo'n klein boekje , misschien een leuk idee om een keer te liften , groetjes je schoonmoeder, xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!