Doorgaan naar hoofdcontent

Bij oma Dee: onderlinge uitdaging

Goedemorgen!

De onderlinge uitdaging van het DT van Bij oma Dee is dit keer: pimp een cadeauzakje. In de Build-a-card-kit (BACK) van oktober zaten namelijk ook drie superleuke zakjes. Eigenlijk zit er zelfs een venstertje in (zie zakje twee), maar die heb ik in dit exemplaar weggewerkt.


Voor dit zakje heb ik zoveel mogelijk materialen uit de Build-a-card-kit van oktober gebruikt. Allereerst het papier. De basis is een strook crémekleurig Bazzil Card Shoppe. Daarop heb ik verschillende strookjes dessinpapier geplakt uit het blokje Authentique - Tradition. Over de bovenste twee papiertjes zit een laagje vellum dat ik door een embossing folder heb gehaald voor een beetje sneeuw effect. De tekst maakte ik met MFT stansen, een touwtje eronder met kerstbelletjes eraan. De cijfers zijn ook van MFT, net als de tekst 'Christmas treats'. 

En ja ik maakte voor de leuk ook nog een tweede variant. Iets meer CAS, maar wel kerstig ook. Hier heb ik het venstertje dus wel laten zitten. Nu zit er nog niets in het zakje, maar tegen kersttijd passen er mooi van die rood-witte Candy Canes in. De doily komt ook uit de BACK en de sokjes zijn stempels van MFT van vorig jaar. Op het venstertje heb ik stipjes getekend met de Uni-ball gel pen signo white. Voor een beetje rood heb ik een stukje glimmend washi tape gebruikt.


Benieuwd naar de overige creaties van de andere DT-leden? Kijk dan snel even op het blog van Bij oma Dee. Wat hebben jullie al met de BACK gemaakt? Je creaties kun je op Facebook plaatsen. Wij zijn reuze benieuwd!Reacties

 1. Gaaf Nadine, de CAS versie ook. Heel strak, maar toch super feestelijk. En die stukjes washi tape doen het 'em.

  Doegie,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind t beide erg leuk. En wow wat CAS voor jou doe ;-))
  De eerste vind ik wel het mooiste. Echt Nadine. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuuuuk! Allebei, maar je eerste is mijn favoriet. Wat heb je al die verschillende materialen leuk verwerkt op het zakje zeg, het vellum geeft ook een heel mooi effect. Ik heb ook eindelijk de cijfers en letters van MFT besteld, whiehoe! Hopelijk komen ze aan in mijn vakantie. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi gedaan Nadine ziet er super leuk uit.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!!! Helemaal te gek deze zakjes Nadine! Allebei anders maar zo mooi!! Wij zijn ook erg benieuwd wat voor moois de rest weer heeft gemaakt! Wij gaan snel even koekeloeren bij ze ;)

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 2 heel verschillende creaties, maar wel kei gaaf gedaan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn mooi! Allebei, maar omdat ik vooral van jouw ezo igen stijl houd ben ik fan van de eerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook al die lieve sokjes. Ik vind ze zo leuk!
  Maar toch vind ik de bovenste het mooist.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk, Nadine, vooral de eerste is mijn favoriet! Een echte Nadine (-:
  Sandra en ik hadden er zaterdag ook zo'n schik in het versieren van het zakje.
  Fijn weekend,
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alletwee hele leuke zakjes, mooi gedaan het CAS zakje met tape, witte stippeltjes en sokjes...gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!